Wayne Rooney Yeni İşine Başladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Wayne Rooney Yeni İşine Başladı


ByD3PQ.png


Wayne Rooney'nin alkollü araç kullandığı için aldığı 100 saat kamu hizmeti cezası, bu hafta başladı. Yerel bir parktaki bankları boyayan 31 yaşındaki futbolcunun, içinde bulunduğu durumdan sürekli şikayet ettiği öğrenildi.


Alkollü araç kullandığı için 2 yıl trafikten men edilen ve 100 saat zorunlu kamu hizmeti görevi yapmak zorunda bırakılan Wayne Rooney, mesaisine milli maç arasında başladı.

Dün, evine 5 km mesafedeki bir parkta görev alan 31 yaşındaki futbolcunun, bankları boyadığı öğrenildi. İngiliz basınına konuyla ilgili bilgi veren bir kaynak, "Rooney çalışırken sürekli mızmızlanıp, yaptığı işin becerilerine uygun olmadığından bahsediyordu. Neden birkaç çocuğa futbol dersi vermek yerine bu işlerle uğraştığını soruyordu." diyerek eski milli futbolcunun halinden hiç de memnun olmadığını belirtti.


Wayne Rooney yeni işine başladı
 
Bizde olsa milli takım tesislerinde istirahat ettirirlerdi

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
şimdi birisi gelebilir ve bizde böyle bir ceza yok o yüzden ardaya burağa falan böyle ceza veremessin ceza kanunlarımızda yok arkadaşlar saçmalamayın diyebilir.
 
Türkiye ancak böyle ünlü isimleri bu tip cezalar verdiği vakit bir halt olur. Kemersiz sürenlere ceza vermeyen adam, alkole de vermez aşırı hıza da vermez. Sadece keyfi verir. Denetleme 0 uygulama olsun.
 
Turkiye'de Arda veya Emre ceza olarak bir belediyenin kaldirimini boyamak zorunda kalsalar boya yapacaklari gun 200-300 kisi orada birikir aleyhine veya lehine tezahuratlar yapilir. orada kaos olur.
 
Üst Alt