We Want Clean Football | Arşiv | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

We Want Clean Football | Arşiv


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dear Sir/Madam,



I feel obliged to send you this e-mail in the light of the recent developments surrounding the match-fixing situation in turkey. i am sure you are aware of the ongoing investigation that involves a number of football clubs, players, journalists and the turkish football federation (tff) officials that are being charged with match-fixing, extortion and threats. the evidence leaked to the press strongly suggests that the accused have been involved in match-fixing.



The current president of the tff is a card carrying member and a major sponsor of fenerbahce, one of the clubs accused of match-fixing. Additionally, the same president of the tff has publicly announced that the crimes that are investigated should be regarded as personal and that the clubs involved should not be deemed responsible for the individuals’ actions and therefore should not be punished.



This is an outcry for help so i can watch real “football”; games where the players give it their all. i do not want to watch games that have been fixed. i do not want to buy season tickets for a league where the champion is determined by anything but the players’ performance.



It is important to note that;



1. Anyone or any clubs who are involved in all of this, should be punished for their crimes according to the uefa and fifa disciplinary codes; regardless of their club affiliations or stature.



2. Releasing the clubs from the responsibility of their officials’ conducts, not only means a breach of the article 6 paragraph 1 of the uefa disciplinary regulations, but will henceforth grant clubs immunity from prosecution on any future match-fixing allegetions; further encouraging this and other kinds of illegal acts, hence severely damaging the integrity of the sport.



3. Waiting for the verdict of the criminal court would result in the subjugation of tff’s disciplinary authority to the criminal court, hence would breach and further jeopardize the autonomy of the tff and its judiciary mechanisms.



4. Postponing the justice is going to cause more injustice, turmoil and will undoubtedly hurt football as a whole.



5. Football’s governing bodies fifa, uefa and eu’s commission on sports should step in and make sure that the justice is served. your pressure will ensure the fairness and swiftness of the process.



We want clean football. please protect the game… and let us enjoy the game for what it is.



Sincerely yours,





"we want clean football" yazısında hem fikirseniz, yazıyı vereceğimiz yerlere faks, twitter ve e-mail ile göndermenizi rica ediyoruz. yazılı medyaya yansıyan "tahkim 6-1, disiplin kurulu 4-3 bizde" konuşmaları sonrası en güvenilir mercii yurtdışı. 200 metre yakınından geçtiklerine ceketlerini ilikleyenler ve talimatla iş yapanlar istemiyorsak, kişilerin ve kurumların değil adaletin ve ahlakın önünde eğilen bir futbol-spor ortamı istiyorsak feryat etmek yerine zaman eli taşın altına koyma ve sorumluluk alma zamanı.



her yeni ses umuttur.



desteğinizi bekliyoruz değerli Galatasaraylılar.




la gazzetta dello sport: https://www.gazzetta.it/...dMa...mail=antonelli

tuttosport: Contattaci - Tuttosport

corriere dello sport: Contattaci - Corriere dello Sport.it

la stampa: web@lastampa.it

la repubblica: g.smorto@repubblica.it



as: diarioas@diarioas.es

el mundo deportivo: mdonline@mundodeportivo.com

marca: Contacto en MARCA.com

don balon: josep.prats@donbalon.org

sport: redaccion@diariosport.com

super deporte: https://www.superdeporte.es/...ios...e/contacte.jsp

el pais:

abc: internacional@abc.es

el correo galego: info@elcorreogallego.es

la razon: https://www.larazon.es/contacto/contactar

la vanguardia: redaccion@lavanguardia.es







l'equipe: courrierdeslecteurs@lequipe.presse.fr

france football: abo@francefootball.fr

le figaro: Le Figaro - Contactez-nous

le journal du dimanche: https://team2.lejdd.fr/contact/index.php

liberation: https://www.liberation.fr/...aut...tion-contacter

le parisien: edition75@leparisien.presse.fr





sportbild:sportbild@sportbild.de

kicker: Home - Kontakt - kicker online

der tagesspiegel: vertrieb@tagesspiegel.de anzeigen@tagesspiegel.de leserbriefe@tagesspiegel.de redaktion@tagesspiegel.de

hamburger morgenpost: verlag@mopo.de

handelsblatt: https://www.handelsblatt.com/...fault.aspx?_p=200015

rheinische post: https://www.rp-online.de/.....brief&site=rpo

sueddeutsche zeitung: redaktion@sueddeutsche.de

frankfurter allgemeine zeitung: anzeigen.ausland@faz.de





the sun: talkback@the-sun.co.uk

daily miror: mirrornews@mirror.co.uk

daily record:reporters@dailyrecord.co.uk

daily star: news@dailystar.co.uk

daily telegraph: dtnews@telegraph.co.uk

the times: foreign.news@thetimes.co.uk

the guardian: letters@guardian.co.uk

the independent: foreigneditor@independent.co.uk





l'avernir.net :redaction@lavenir.net

de morgen :journalist@demorgen.be

de standaart: sport.ds@standaard.be

euobserver.com : contact@euobs.com

europeanvoice.com : info@europeanvoice.com

gazet van antwerpen : gvasport@concentra.be

la gazette: info@copiepresse.be

nieuwsblad.be : nieuws@nieuwsblad.be

hbvlsport: hbvlsport@concentra.be



baslerzeitung : online@baz.ch

blick: redaktion@blick.ch

lenouvelliste: webnf@nouvelliste.ch

nzz online: online.redaktion@nzz.ch

tages anzeiger: redaktion@tages-anzeiger.ch



ve





uefa:

info@uefa.com

contact@uefa.com



eac-info@ec.europa.eu https://www.facebook.com/EuropeanCommission





uefa

fax: +41 (0) 848 01 2727





uefa events sa

fax: +41 (0) 848 01 2727





Twitter







web@lastampa.it; g.smorto@repubblica.it; diarioas@diarioas.es; mdonline@mundodeportivo.com; josep.prats@donbalon.org; redaccion@diariosport.com; internacional@abc.es; info@elcorreogallego.es; redaccion@lavanguardia.es; courrierdeslecteurs@lequipe.presse.fr; abo@francefootball.fr; edition75@leparisien.presse.fr; sportbild@sportbild.de; vertrieb@tagesspiegel.de; anzeigen@tagesspiegel.de; leserbriefe@tagesspiegel.de; redaktion@tagesspiegel.de; verlag@mopo.de; redaktion@sueddeutsche.de; anzeigen.ausland@faz.de; talkback@the-sun.co.uk; mirrornews@mirror.co.uk; reporters@dailyrecord.co.uk; news@dailystar.co.uk; dtnews@telegraph.co.uk; foreign.news@thetimes.co.uk; letters@guardian.co.uk; foreigneditor@independent.co.uk; redaction@lavenir.net; journalist@demorgen.be; sport.ds@standaard.be; contact@euobs.com; info@europeanvoice.com; gvasport@concentra.be; info@copiepresse.be; nieuws@nieuwsblad.be; hbvlsport@concentra.be; online@baz.ch; redaktion@blick.ch; webnf@nouvelliste.ch; online.redaktion@nzz.ch; redaktion@tages-anzeiger.ch; info@uefa.com; contact@uefa.com



mail gönderilecek yerlerin adreslerini yukarıdaki şekliyle kopyalanıp yapıştırarak daha kolay destek verebileceğiniz metin/kampanya.



TÜRKÇESİ



temiz futbol istiyoruz



sevgili uefa,



türk futbolundaki şike soruşturması çerçevesinde yaşanan son gelişmeler ışığında, size bu mesajı yazmak zorunda hissettim kendimi. pek çok kulüp, oyuncu, basın mensubu ve bir kısım türkiye futbol federasyonu (tff) yetkilisinin de şike, teşvik, tehdit gibi suçlamalarla dahil olduğu soruşturmadan haberdar olduğunuza eminim. basına sızan kimi söylem ve belgeler, soruşturma kapsamında olan insanların şikeyle ilişkili olduğu izlenimini kuvvetlendiriyor.



bilinmelidir ki, türkiye futbol federasyonu'nun şu andaki başkanı şike soruşturmasında itham edilen kulüplerden biri olan fenerbahçe'nin faal üyesi ve maddi sponsorlarından biridir. tff başkanı bununla da kalmamış, soruşturma kapsamındaki suçlamaların kişisel kapsamda değerlendirilmesini, kulüplerin ayrı mütalaa edilmesi dolayısıyla kulüplerin cezalandırılmaması gerektiğini ifade etmiştir.



esasen bu mektup, oyuncuların sahada her şeylerini verecekleri gerçek futbolu izleyebilmek adına bir imdat çağrısıdır. futbolcuların sahadaki performansı dışında birilerinin şampiyonu önceden belirleyeceği bir ortamda, taraftarı olduğumuz kulüplerin sezonluk kombine kartlarını almak dahi istemiyoruz.



bir kez daha önemle vurgulanması gerekirse:



- bahsi geçen suçlarla ilişkilendirilecek tüm kişi ve kulüpler, isimleri ve konumları ne olursa olsun, uefa ve fifa disiplin talimatları doğrultusunda cezalandırılmalıdır.



- sorumlu yöneticilerinin işlediği suçlarda spor kulüplerini tamamen bunun dışında tutmak, yalnızca uefa disiplin yönetmeliği 6.maddesinin 1.paragrafına aykırılık teşkil etmeyecek, aynı zamanda bundan sonra tüm kulüpleri her türlü şike soruşturmasından muaf tutacak, daha da kötüsü, sporun evrensel etik değerlerine ciddi zarar verecek bu tip eylemler için kulüpleri adeta cesaretlendirecektir.



- mevcut koşullarda t.c. ağır ceza mahkemesi'nin kararını beklemek, tff'nin disiplin talimatnamesinin ceza hukukun altında ezilmesini ve bundan sonra tff'nın ve bünyesindeki sportif yargı mekanizmalarının özerkliğine zarar verecektir.



- adaletin tecellisini ertelemek, daha büyük adaletsizlik ve kargaşa yaratacak ve şüphesiz ki her yönüyle futbola büyük zarar verecektir.



- futbola yön veren global kurumlar fifa, uefa ve avrupa birliği spor komisyonu bu duruma müdahil olmalı ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmalıdır. futbolun doğrularından yana kesin tavrınız, sürecin en hızlı ve en adil biçimde sonuçlanmasına olanak sağlayacaktır.



biz temiz futbol istiyoruz. lütfen futbol oyununu koruyun ! ve bırakın oyunun aslı neyse, biz ondan keyif alalım...



saygılarımızla,





We Want Clean Football - Signatures adresten oy veriniz.



Arkadaşlar lütfen sessiz kalmayın.1 eposta çok seyi değiştirebilir. Bir omuzda siz atın.
 
Cevap: Sessiz KALMA DEV KAMPANYA! SENDE KATIL!



Ben konunun açılması için forum yetkilileriyle irtibata geçmiştim. Madem siz açıtınız en onemli konu twitterda trend topic olmaktan geçiyor lütfen destek atalım:



Konu başlığıda We want Clean Football, olarak değiştirirsek eger kampanya sloganı olarak daha çok dikkat çekmiş olacaktır.



Saygılaırmla.





Temiz Futbol,Temiz bir Türkiye https://t.co/800TVOt

#wewantcleanfootball
 
Cevap: We Want Clean Football



Konudan yeni haberim oldu. Galatasaray Forumları Projesine destek veren forumlardan biri olarak Gsfans.org 'un bu çağrısına kulak vermememiz mümkün değil.



Aslında biz yarınki sonuçları gördükten sonra aşağıdaki konu aksiyonlarını başlatmayı düşünüyorduk; https://www.gscimbom.com/forum/temi...alar-verilmezse-gscimbom_com-aksiyonlari.html



Gelişmelere bakarak, 1 gün önceden başlamış oluyoruz sadece...



Destek için Gsfans.org olarak teşekkür ediyoruz..



Yayınladıgımız bildiri şu şekildedir:



"Sevgili Galatasaraylılar,



Son dönemlerde Türk futbolunda yaşanan kirliliğin temizlenmesi adına başlatılan "Temiz Kramponlar" adlı şike operasyonun TFF ayağının sonlanmasına 2 gün kaldı.



Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Medya üçgeni tarafından kamuoyunu yanıltmak ve muhalif tarafları sindirmek amacıyla oluşturulan bu örtbas operasyonuna asla ve asla boyun egmeyeceğimizi göstermek adına camiamızın önemli isimleri ortak bir yazı hazırladılar.



Renklerine aşık olduğumuz takımın haklarını savunmak ve Türk futbolunun gelecegini emin ellere emanet etmek için, taraftarlar olarak üstümüze düşen görev, bu yazıyı gerekli mercilere ulaştırmaktır.



Gün, o karanlık güçlerin o kirli, pislenmiş ruhlarını futbolumuzdan çekmesi gereken gündür..



Türk Futbolu için, Galatasarayımız için, "





Protestonun en önemli ayagı #wewantcleanfootball u trend topic yapabilmek böylece daha buyuk kitlelelere henuz forumlarla tanışmamış ve temiz futbolu destekleyen kişilerede ulaşmış olacagız..



Saygılarımla..

GSfans.org Taraftar Sitesi Admini.
 
Cevap: We Want Clean Football



Konudan yeni haberim oldu. Galatasaray Forumları Projesine destek veren forumlardan biri olarak Gsfans.org 'un bu çağrısına kulak vermememiz mümkün değil.



Aslında biz yarınki sonuçları gördükten sonra aşağıdaki konu aksiyonlarını başlatmayı düşünüyorduk; https://www.gscimbom.com/forum/temi...alar-verilmezse-gscimbom_com-aksiyonlari.html



Gelişmelere bakarak, 1 gün önceden başlamış oluyoruz sadece...



Bu Aksiyon´a ek olarak asagidakini eklesek tam olur..!!!





"Decorderleri Iptal ediyoruz..!! Bütün Üyeler..! Bütün Galatasaraylilar..!!"
 
Cevap: We Want Clean Football



Görev tamamlandı.Dışarı çıkıyorum şimdi dönünce toplu mail listesinde olmayan site üzerinden atılması gereken yerelere atıcam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt