Wesley Sneijder Satılmalı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Wesley Sneijder Satılmalı


Senede 15 mac oynayacak diye bir oyuncuya 4.5M € garanti para veremeyiz. Sneijder'in ahi gitmis vahi kalmis.

Eren, Sneijder, Selçuk, Tolga, Donk, Jong, Salih, Hakan ve hatta karpuzcu Eray 1 saniye daha beklemeden hemen gönderilmeli.

Yürüyecek halleri yok. Kazma ordusu. Fizik olarak bitikler.



 
Bir sneijder fanı olarak satılmasını onaylıyorum , tek bir şartla .

Dursun o koltuktan inecek , komisyoncular defolup gidecek !
 
Destekliyorum.

Sneijder
Podolski
Selçuk
DeJong

Hepsi gitmeli.
Miladi doldurmuş oyuncular... ve çok yüksek bedeller ödüyoruz.

Bunlara verdimiz para ile çok rahat genç, yetenekli ve "aç" bir takım yaparsın.

Bu aralar 3lü stoper yine moda... Tudorun sistemini beğendim, lakin ona göre Oyuncular alınmalı.
 
Evet doğru ama daha kötüsünü getirme potansiyeli olan yönetimi göndermek lazım öncelikle çünkü bu sefer gelen gideni aratır cinsten olacak.
 
Dursun oldugu sürece Sneijder ve Nando dokunulmazlar. Bunlar gidip Adem büyük ve Ramazan köseyi alirlar yerlerine
 
Köklü değişim yapıp bütün kadroyu yenileyelim gerekirse Bruma,Sneijder hatta çok çok gerekirse Muslera'yı da satalım da Dursun Özbek yönetimi bunu doğru şekilde yapabilecek bir portre çizmedi şu ana kadar yaptıklarıyla.
 
Kesinlikle satılmalı. Madem Tudor gibi sistem hocası geldi, artık Wesley gibi top ayağındayken oynayan birinin gitmesi gerekiyor. Yanında Selçuk ve kankası DeJong'u da alarak gitmeli.

Poldi'de gittiğine göre kadronun hem fazla maaş alan hem de sistemi bozanlarından kurtuluruz. Gerisi yönetimin gitmesiyle scout ekibine güvenen bir yönetime kalıyor.
 
Evet doğru ama daha kötüsünü getirme potansiyeli olan yönetimi göndermek lazım öncelikle çünkü bu sefer gelen gideni aratır cinsten olacak.
zurnanın zırt dediği yer bu işte !! poldi ve şino bruma satıldığında gelecek para yeni zonklara kazmaloski lere gideceği kesin bu yönetimle !! medel ile ilgilenip zigortsonlara imza attırır bunlar !!
 
Takımı gençleştirme kararı alan G.Saray yönetimi, Alanyaspor’un 10 numarasını transfer listesine dahil etti. 24 yaşındaki futbolcuyla Trabzonspor da ilgileniyor

Beşiktaş mağlubiyetiyle zirvenin 10 puan gerisine düşen Galatasaray'da takımı gençleştirme operasyonu için düğmeye basıldı.

Sarı-Kırmızılı ekip, bu kapsamda Alanyaspor'un 24 yaşındaki yıldızı Emre Akbaba'yı transfer listesine dahil etti. Yönetimin, Kulübüyle sözleşmesi 2019'a kadar devam eden ve tahmini bonservis değeri 3 milyon Euro olan Emre için sezon sonunda harekete geçmeyi planladığı öğrenildi.

Yüz kere düsünün Sneijder icin. Bu yönetim bu kadar iste
 
Akbaba gibi üşüştü şerefsizler .. Yav arkadaş hiç bir konuda umudum kalmadı. Ülke kötü durumda Galatasaray berbat durumda. Mutlu olmak imkansız hale geldi artık.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt