Wesley Sneijder, Tudor Hakkında Neler Söyledi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Wesley Sneijder, Tudor Hakkında Neler Söyledi?


C4ulZ3qUEAAWLPn.jpg

Galatasaray'ın en önemli isimlerinden biri olan Wesley Sneijder, yeni hocası Tudor hakkında beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız ayrıca sakatlığı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

http://tr.beinsports.com/haber/wesley-sneijder-tudor-hakkinda-neler-soyledi
 
Son düzenleme:
Sneijder Galatasaray'ımızın son yıllardaki en başarılı oyuncusu. Varlığında sakin oyununu eleştirenler yokluğunda başımıza neler geldiğini bir kaç haftadır tecrübe etmiştir. Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu!


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sneijder: "Sakatlık nedeniyle antrenman yapma şansı bulamadım ama Tudor'u tanıyorum. Neler olacağını göreceğiz, umarım iyi şeyler getirir."
Sneijder: "Beşiktaş maçından daha önemli olan bir Rize maçımız var. Önemli çünkü kazanamazsak aradaki puan farkı açılacak, bunu istemiyoruz"
Sneijder: "Sakatlığım iyiye gidiyor, umuyorum kısa süre sonra takıma geri dönebilirim." (beIN Sports)
 
Valla Tudor geldi diye tam performans oynamazsa bu ister Sneijder olsun ister başkası aynen gider


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tudor'un dediklerini yapacaklar, istekli olacaklar..

Oynamak istemeyen varsa gözünün yaşına bakılmasın kimsenin, sahada basan koşan pres yapan kolay gol yemeyen takımı özledi taraftar. Gerekirse bu sneijder dahil olsa önümüzde ki sene ona göre takım kurulur.

TapaTalK
 
genelin aksine tudor'un gelişinden memnun olabileceğini düşünüyorum. ikisininde italya tecrübeleri, hırslı karakterlere sahip olmaları vs gibi küçük ayrıntılarla uyumu yakalayabilirler.
he tabi yanılma ortalamam yüksek orası ayrı
 
Üst Alt