# Wesley Sneijder | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Wesley Sneijder


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte Galatasaray'ın yeni Hagi'si

Polat, Teknik Direktör Rijkaard'ın ısrarla istediği Real Madrid'in Hollandalı yıldızını bitirmek için harekete geçti.

Real Madrid'e 10 milyon 750 bin Euro bonservis, Wesley Sneijder'e yıllık 4.2 milyon Euro ücret ödenecek...



Hiç kimsenin beklemediği bir anda Keita'yı renklerine bağlayan Galatasaray şimdi bir başka bomba patlatmaya hazırlanıyor. Cim Bom, Real Madrid'in satış listesine koyduğu Sneijder'le her konuda anlaşmaya vardı. Hollandalı oyuncuları takımdan göndermeyi düşünen Real Madrid Başkanı Perez'le görüşen Galatasaray yönetimi, hem Sneijder hem de Klaas Jan Huntelaar konusunda anlaşmaya vardı. Ancak Keita'nın transfer edilmesi üzerine Sarı-Kırmızılılar, Huntelaar'dan vazgeçti.



RİJKAARD FAKTÖRÜYLE



Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in uzun süredir Sneijder konusundaki görüşmeleri ise son aşamaya geldi. Bayern Münih, Tottenham ve Arsenal'in de transfer etmek istediği Sneijder, daha önce Real Madrid'den ayrılmak istemediğini açıklamıştı.



Ancak Galatasaray'da Rijkaard'ın teknik direktör olmasından sonra Hollandalı oyuncunun fikir değiştirdiği ve Sarı-Kırmızılılar'ın teklifine olumlu yaklaştığı bildirildi. Bunun üzerine taraflar bir kez daha masaya oturup her konuda anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray, Sneijder için İspanyol ekibi Real Madrid’e 10 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.



15 milyon Euro’da ısrar eden İspanyollar'ın daha sonra peşin ödeme karşılığında rakamı aşağı çektiği belirtiliyor. Galatasaray'dan yıllık 4 milyon 800 bin Euro isteyen Sneijder ise 4.2 milyon Euro’- ya ikna edildi. Perşembe günü Hollanda'ya gideceği öğrenilen Başkan Adnan Polat'ın, Hollandalı yıldızla birlikte cuma günü İstanbul'a dönmesi ve gövde gösterisi yapması bekleniyor.



HAGİ'NİN YERİNİ DOLDURUR



Sneijder ismi Galatasaray camiasında da heyecanla karşılandı. Hagi'nin ayrılmasından sonra takımda eksikliği hissedilen saha içindeki lider oyuncu sorununu bir türlü çözemeyen Sarı-Kırmızılılar, Sneijder'in bunu başaracağından emin. Lincoln'den de beklediği verimi alamayan Galatasaray, Hollandalı yıldızla hedeflerine ulaşacak bir uyum yakalamayı umuyor.



Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın da en önemli oyuncusu olarak gösteriliyor. Yenilgiyi kabullenmeyen ve pes etmeyen tavrıyla bilinen Sneijder'in yaşı da genç. 9 Haziran 1984 Utrecht doğumlu olan Sneijder'in yıldızı Ajax formasıyla parladı. Real Madrid'de de 10 numaralı formayı giyen Hollandalı yıldız, burada 24 maçta 8 gol kaydetti. Son dönemde çok ağır bir sakatlık geçiren Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nda da 43 kez forma giyerken rakip filelere gönderdiği 8 golle dikkat çekti. Yıldız oyuncunun boyu ise 1.70.



Kenan KARCI - Bugun Gazetesi



Bence zor bir ihtimal..



Ama buyrun degerlendirelim..

 
Cevap: Aslan'ın yeni Hagi'si !



çok sakatlanıyo istemem ben ama sakın sneijder i bile istemiyo demeyin bu adam 2.lincoln olur
 
Cevap: Aslan'ın yeni Hagi'si !



Aman daha yeni Hagi falan getirmeyelim.:)



Hagi olmanın kolay olmadığını anlamak lazım.
 
Cevap: Aslan'ın yeni Hagi'si !



Çok zor.



Ama keşke demekten başka birşeyde gelmiyor elden.



''Halduuuun Halduuuuuuun'' mu desek ne ? :D
 
Cevap: Aslan'ın yeni Hagi'si !



Yeni Hagi diye yazmayın artık yahu.Sonunda neler oluyor görüyoruz.Sneijder gelirse...Gelmez ki hayal kurmaya gerek yok sanırım.:D
 
Cevap: Aslan'ın yeni Hagi'si !



Bu arada arkadaslar yanlis anlasilma olmasin yeni Hagi olayi gazetenin fikridir benim degil..



Yeni Hagi falan degil Hagi dunyada tek di...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt