WhatsApp'ta Tudor Toplantısı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

WhatsApp'ta Tudor Toplantısı!


5113860.jpg


Sarı-kırmızılıların, gruba attıkları mesajlarda yeni hocayı övdükleri, “İşte mücadeleci futbol budur. Bir takım 3 günde 118 km koşabilecek düzeye nasıl geliyor? Demek ki Tudor’la beraber bazı kötü alışkanlıklar bitecek” diye yazdıkları ortaya çıktı.


Galatasaray, Igor Tudor yönetimindeki ilk maçında Rize deplasmanında şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan kaybetti, ancak mücadeleci futbol başkan Dursun Özbek ve yönetimini umutlandırdı.

Başkan Özbek, 90 dakikanın ardından telefonla Sportif AŞ Üyesi Levent Nazifoğlu’nu arayarak, “Puan kaybına üzüldüm ama bizim görmek istediğimiz Galatasaray’a yakışan mücadele işte budur. Bu beni fazlasıyla umutlandırdı. Oyuncu kalitemiz bu mücadeleci futbolu sergilemeye devam ederse her şey daha güzel olacak. Saha kenarında hocamızın duruşu anlaşılan o ki futbolcuları kamçılıyor. Keşke galibiyetle başlasaydık. Ancak buna rağmen ben geleceğe yönelik çok umutluyum” ifadelerini kullandığı belirlendi.

Galatasaraylı yöneticilerin maç esnasındaki WhatsApp grubunda da yine teknik direktör Igor Tudor’a yönelik çok olumlu ifadeler kullanıldığı öğrenildi.

Yöneticilerin, “İşte mücadeleci futbol budur. Bir takım 3 günde 118 km koşabilecek düzeye nasıl geliyor? Demek ki Tudor’la beraber bazı kötü alışkanlıklar bitecek. Oyun boyunun kısalması ortaya tempoyu bir futbol çıkardı. Futbolcular bu tempolu oyuna alışırsa tribünlerin görmek istediği Galatasaray’ı izleriz” şeklinde bir takım görüşler sundukları öğrenildi.

Skorer
 
118 km'ye Tudor'u da eklersek 120 yapar bence..
Dogru görüntülerden görebildigim kadariyla adam mac boyu kosturdu
Burdanda görüyoruz ki top sende degilse (ikinci yari) ve top sendeyken pozisyon ve gol üretemiyorsan (birinci yari) kosu mesafesi pek bir ise yaramiyor
En azindan ilk yarida oldugu gibi ileride bassaydik skoru koruyabilirdik
 
Son düzenleme:
Dogru görüntülerden görebildigim kadariyla adam mac boyu kosturdu
Burdanda görüyoruz ki top sende degilse (ikinci yari) ve top sendeyken pozisyon ve gol üretemiyorsan (birinci yari) kosu mesafesi pek bir ise yaramiyor
En azindan ilk yarida oldugu gibi ileride bassaydik skoru koruyabilirdik

Takım 120 km koşsun da varsın birkaç maç bir işe yaramasın. 24-25 galibiyet şampiyonluğa yetiyor sonuçta bütün maçları kazanmak zorunda değiliz.
 
Sezon başı için söyledim onu, mesela 24-6-4 şampiyonluk için yeterli olur ama bu sene çok puan kaybı yaşanıyor üst tarafta. Yani bu sene için 72-73 puan bile yeterli olabilir.

Sene başı ben de 70 üstü her puan yeterli olur demiştim de,Bjk 75-76 görecek gibi renktaş.Hem bizim 72-73 puan yapmamız bile kolay değil,maksimum 3 maç puan kaybı yapmamız lazım.
 
Olay bir havaya bakar aslinda. Seri 4 galibiyet alsak inanilmaz olur.
Tudor cok gec kalinmis bir hamle salak adamlar hep ayni hatayi yapiyorlar sunu ilk yarinin son macinda yapacaktin su an gule oynaya gidiyordun.
Insan bazen cok sinirleniyor.

Hamzan, Riekerink, Kolbein uc buyuk gonderiliz zamani hatasi var kabul edilmez hatalae bunlar genel kurul toplantisinda bakalim konusuluo agir elestirilecek mi
 
Bu sene kolay değil artık ama pes etmek yok. Bu sezon hava yakalarsak bu seneye de iyi başlamamızı sağlayacaktır. O yüzden pes etmek yok!
 
Lan koştuk da ikinci yarı pilimiz bitti.

Bu kadro ile ilk yarı koparqmadigimiz her maç kabus olur.

Deplasmanda bu oyun şekli riskli. Tudor'un biraz daha denge oyunu oynatmasa şart özellikle zorlu maçlarda.
 
60 dan sonra takim geberdi.

Nando
Linnes Ahmet Chedjou Carole
De Jong/Tolga Josue
Yasin/Gary Sneijder Bruma
Poldi


Hoca Allahina kurban bunu oynat
 
İşte mücadeleci futbol budur. Bir takım 3 günde 118 km koşabilecek düzeye nasıl geliyor? Demek ki Tudor’la beraber bazı kötü alışkanlıklar bitecek


Bu haberi yapanın Allah belasını versin. Bu kadar mı Dursun yalakası bir haber olur? Dursun mu oturup yazmış bu haberi? Şunu cidden söyleyen bir embesil taraftar varsa zaten cinayet sırasında hafifletici sebepler olur dediği laflar.
 
118 km koşup da Rize'yi yenmeyi nasıl beceremedik dememişler de, bunları mı demişler? 100 km koşup Akhisar'a 6 tane attı bu takım.

Tapa
 
Üst Alt