Wolverhampton Cana'ya talip | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Wolverhampton Cana'ya talip


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiliz The Express Star gazetesi, Wolverhamhton'ın Lorik Cana için 5 milyon Pound'luk bir teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.



fft1mm1327323.jpg




Haberde, teknik patron Mick McCarthy’nin orta sahada top kapma özelliği olan bir futbolcu istediği ve listesinin başında, bir dönem Sunderland’te kaptanlık yapan Cana’nın bulunduğu belirtildi. Arnavut yıldız, ailesine yakın olmak için İngiltere’den ayrılmıştı.



Kaynak: Fanatik
 
Cevap: Wolverhampton Cana'ya talip



6,5 -7 mil€



Keitayi 1 mil€ kar yapacaz diye satanlar bu teklifi kabul edip, kendi elleriyle sonlarini hazirlarlar
 
Cevap: Wolverhampton Cana'ya talip



4,5 milyona aldik Cana'yi, Wolverhampton 5 milyon teklif ederse bizimkiler hic düsünmeden satarlar bu adami.
 
Cevap: Wolverhampton Cana'ya talip



Meira, Lincoln, Keita, Elano gibi adamlar satılmışsa (futbolcu özelinde söylemiyorum, yönetimin yapabilitesi açısından), Cana'yı da satarlar mı satarlar hani. Üstüne birde: ''Hagi, sisteminde kendisine yer olmadığını söyledi'' diye eklediler mi, tadından yenmez.
 
Cevap: Wolverhampton Cana'ya talip



Cana karakterli,kişilikli ve aynı zamanda bütünleştirici vasıfları olan bir lider fakat futbol açısından değerlendirdiğimde öyle fark yaratacak bir futbolcu değil.O kadar maçını izledim Cana'nın ve yabancı kontenjanını kullanmamıza değecek tarzda bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.Uzun lafın kısası Wolverhampton 5 milyon pound veriyorsa Cana için,hiç düşünmeden satarım.
 
Cevap: Wolverhampton Cana'ya talip



Şu anda bize fark yaratacak oyuncu mu lazım, yoksa bütünleştirici oyuncu mu? Halimiz ortada, takım bütünlüğü-olgusu olmadıktan sonra hiçbir yıldız oyuncu iş yapmaz takımda. Arda, Kewell, Pino, Baros bunlar fark yaratan oyuncular değil mi zaten. E hangisinden istediğimiz performansı alabiliyoruz? Anca kendi kişisel çabalarıyla bir şeyler yapabiliyorlarsa işte, o da bir yere kadar yani. Takım isteksiz olduktan sonra en yetenekli oyuncuyu da getirsen iş yapmaz. En az 2 tane bütünleştirici oyuncu lazım bu yüzden, ki şu anda Neill ve Cana o görevi başarıyla götürüyorlar.
 
Cevap: Wolverhampton Cana'ya talip



Satalım, yerine Romanya'dan birisini fahiş bedelle alırız. Romanya ekonomisini düşünmemiz gerekiyor Galatasaray olarak.
 
Cevap: Wolverhampton Cana'ya talip



Kim ne derse desin ben CANA'yı beğeniyorum. En azından uzun zamandır galatasarayda görmediğim canla başla savaşan bir oyuncu profili. bazen yetenek yetmiyor hırsda lazım. bence bu cana da bi hayli var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt