Wolverhampton Wanderers Takip Başlığı - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Wolverhampton Wanderers Takip Başlığı


Ben şahsen Galatasaray maçları dışında herhangi bir takımın maçlarını zor takip ederim ama geçen sene Bielsa'nin Lille'ni takip ettim belli bi süre küme düşürme potasına gelene kadar çünkü ilgimi çekiyordu bu sezonda Wolves bence çok iyi bir takım, oyunları hoşuma gidiyor. Moutinho, Neves klas topçular keza Patricio'nun kurtarışları filan ne bileyim hepsi takımımızda görmek istediğim oyuncu profilinde, takım olarak hep diri ve istekliler.
 
Bu takım bakalım sene sonu dağılır mı? Portekiz Milli takımı gibi takım ama müthiş keyif veriyor. 2012'de Bjk benzerini deneyip, rezil olmuştu. Mendes, Bjk'ye çürük oyuncularını kakalamıştı tabi ki.

Ruben Neves bugün her takımda rahat oynar.
 
Lige yeni çıktılar.. Ligi 7.bitirdiler. FA Cup'ta yarı final oynadılar. TOP 6 takımın hepsini zorladılar, bir çok kez yendiler.

Guardiola-Klopp ikilisi çok öne çıktı elbette ama Nuno Espirito bence sezonun en iyi hocası seçilmeli.

Ben sene başında transferleri ve kadroyu bir şeyler yapar bunlar diyordum ama bu kadar iyi olacaklarını pek düşünmüyordum.
 
Geçen senenin güzel takımı Kurtlar sezonu bugün açıyor. saat 16.00'da Leicester deplasmanında olacaklar.

ManU-Chelsea maçı öncesi ara sıcak gibi olacak. 22.00'de de Fio-GS maçı var. Bayramın ilk günü evden çıkmak yok futbolsevere.
 
Üst Alt