Wozniacki Favorisini Açıkladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Wozniacki Favorisini Açıkladı


Wozniacki favorisini açıkladı

Dünya tenisinin son yıllardaki çıkışta ismi Wocniacki, turnuvada Danimarka'yı sonuna kadar destekleyeceğini söyledi.



124850hp2.jpg




Dünya seri başlı ünvanını kaybeden Caroline Wozniacki, en kısa süre içinde ünvanını tekrar kazanmak istediğini söyledi.



Futbola ingli duymasının abisinden kaynaklandığını söyleyen ünlü raket, basına yaptığı açıklamada, "Benim futbola ilgili olmam kaçınılmazdı, çünkü kardeşim futbol oynuyordu aynı şekilde babam da futbola ilgiliydi. Ayrıca çocukluğum boyunca futbol maçlarını izleyerek büyüdüm."diye konuştu.



Ailesinin Polonyalı olduğunu, fakat kendisinin Odensa'dan doğduğunu söyleyen 21 yaşındaki ünlü tenisçi, "Odensa'da doğduğum için kendimi Danimarkalı gibi hissediyorum. Danimarka'nın grubuna bakacak olursak, gerçekten çok zorlu. Hollanda, Portekiz ve Almanya. Çok zor bir grup olacağı belii, fakat sıkıcı maç olmayacağından da emin olabiliriz." sözlerini kullandı.



Ailesinden dolayı Polonya'ya da sempati duyduğunu söyleyen Wozniacki, "Ailem Polonyalı olduğu için benim de bir yanım oralı. Turnuvada desteklediğim iki tane takım var DAnimarka ve Polonya." dedi.



Steven Gerrard'ın ve Liverpool'un sıkı bir hayranı olduğunu da sözlerine ekleyen Wozniacki, "Steven Gerrard ve Brezilyalı Ronaldo benim en çok hayran olduğum oyuncular. Liverpool taraftarı olmam da Gerrard hayranlığım sayesinde oluştu." ifadelerini kullandı.



Kaynakeuro 201
 
Üst Alt