Xabi Alonso: "Tüm Takım Mükemmeldi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Xabi Alonso: "Tüm Takım Mükemmeldi"


Turnuva karmasına seçilen 10 İspanyoldan üçü, şampiyonluktan duydukları sevinci dile getirdiler.



195317hp2.jpg




Euro 2012'nin şampiyonu İspanya için kutlamalar sürüyor. Takımın kalecisi ve kaptanı Iker Casillas, takım arkadaşları Xabi Alonso ve Cesc Fabregas'la birlikte galibiyetin sevincini sürdürüyorlar.



İspanya, turnuvanın finalinde İtalya'yı 4-0'la bozguna uğrattı. Milli takımlar düzeyinde 100. galibiyetine ulaşan dünyadaki ilk isim olan Casillas da başarılarından dolayı çok mutlu. Madrid'deki kutlamalar sırasında TVE'ye konuşan başarılı kaleci, "Başarıdan dolayı mutluyuz. Zor bir işi başardık. İnsanlar eğleniyor ve bu yüzden çok mutluyuz. Milli takım maç kazandığında her zaman kutlamalar olur. Ancak bu seferki her zamankinden de görkemli." dedi.



İspanya'nın çeyrek finalde Fransa'yı geçmesinde önemli rol oynayan Alonso da takımının bu şampiyonluğu ahk ettiği görüşünde. Alonso, "Mutluyum ve bunu kutlamak istiyorum. Bu kutlamalar garip değil çünkü takımımız harika bir performas gösterdi ve kupayı hak ettik. Tunuva karmasında on oyuncumuz var. Ancak daha da fazla olabilirdi." ifadelerini kullandı.



Turnuvada dokuz numara gibi oynayan Fabregas da, takım arkadaşlarına katılarak, "Biraz yorgunum, gelirken uçakta uyumadım. Fakat her şey harika gitti ve takımımızın başarısından dolayı çok mutluyuz. Çalışmaya devam etmeliyiz ve 23 kişilik Euro 2012 kadrosunda 10 oyuncuyla temsil edilmekten dolayı gurur duymalıyız. On oyuncumuz var ancak bütün oyuncular mükemmeldi." şeklinde konuştu.



goal
 
Üst Alt