Yabancı Sınırına Karşı 2000 Jenerasyonunu Entegre Etmek Lazım | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yabancı Sınırına Karşı 2000 Jenerasyonunu Entegre Etmek Lazım


Yabancı sınırı hakkında çıkan dalavere hepinizin bildiği üzere Galatasaray'ı durdurmaya yönelik bir polemikten ibaret.

Yabancı sınırı hakkında düzenleme TSL yakın tarihi boyunca hep Aziz Yıldırım ve avenelerinin isteği doğrultusunda düzenlenmiş olup , Galatasaray'ın muazzma transfer harekatı ve başarılı oyun şablonu ile taraftar bütünleşmesinin bazı çevrelerde yarattığı endişe bu çevreleri başta siyasiler olmak üzere hemen önlem alma çabasına itmiştir.

Bu konuda yapılması gereken yegane eylem u17 jenerasyonunu takıma entegre ederek gözdağı vermektir.

Öyle ki önemsiz maçlarda genç kadro ağırlıklı çıkarak , yöneticilerin "geleceğimiz garanti altında, sıkıysa getirin yabancı sınırını da domine edelim ligi " hissiyatını bu çevrelere yaşattıracak demeçler vermesi ile bu polemik olgunlaşmadan bitecektir.

Galatasaray'ın diğer yapması gereken federasyon ve siyasi çevrelerde lobi faaliyetlerini artırması ve altyapıya yatırımı ön plana çıkarmasıdır.Ayrıca transfer harekatlarında yurtdışında gelecek vaat eden gen. gurbetçilere öncelik verilmesi ve Altınordu kulubü ile yakınlaşma mantıklı hamleler olacaktır.

Unutmayın ki Galatasaray doludizgin gidiyorsa bu çevreler çelme takabilmek için gerek yabancı sınırlaması , gerek playoff düzenlemesi olsun yeşil sahada başaramadıklarını dolaylı yoldan elde etmeye çalışacaklardır.Buna karşın proaktif önlemlerle elimizin sağlamlaştırılması için gerek yerli gerek yabancı bol alternatifli bir kadro kurmak elzemdir.
 
Bence genç ağırlıklı kadro mümkün olmaz. Daha çok içlerinden şu anda potansiyeli en yüksek üç oyuncu seçilmeli ve geniş süreler verilerek bu sezon onlara odaklanmalı. Diğerlerinin ise kiralanması gerekirdi diye düşünüyorum. Bunu her sezon için böyle yapmak lazım diye düşünüyorum. Böylece üç tanesine konstante olacağımız için içlerinden en azından bir tanesini takıma tam adapte olarak kazandırma şansımız daha yüksek olur. Ayrıca diğer bu üçlü gruba giremeyenlere bir sezon sonrası için motivasyon olur.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Önemli olan bu oyunculari vitrine çıkarmak ve Galatasaray'in yerli oyuncular ile de başarılı olacağını göstermek.

Böylece sırf bizi dizginlemek içim bu köhne sınırlamayi getirmekten vazgececeklerdir
 
domine etmek yerine, ağır ağır, heyacanlandırarak alırsak şampiyonluğu hiç bir sorun kalmaz bir şey de tartışılmaz ki ben öyle olacağını düşünüyorum.şampiyon olacaksak bu şekilde olacak diye düşünüyorum,sindire sindire
 
Takimin oynadifi futbol, ve kurulus bicimine, cogu 2000´lilerimiz uymuyor. Bu cocuklar daha 17 yasinda cocuk, ve zaten fizik olarak pek güclü sayilmaz alt yapidan gelen oyuncularimiz. Bu takimda oynamalari zor, Tudor´da pek genc oyuncu isteyen hoca tipinde degil. Tam bir Italyan bu konuda.... En azindan o izlemi verdi.
Bu cocuklar fiziklerini gelistirmeleri gerekiyor.

En iyi opsiyon bu cocuklari, oynayabilecekleri takimlara kiralamaktir. Ve burada kastigim ptt ligleri degil. Ya süperlig, ya avrupanin büyük liglerinin ikinci ligi, yada hollanda veya belcika kulüpleri, yada ptt olacak ise altinordu.

3-4 tanesini bedavaya, 2-3 yilligina altinorduya kiralamamiz akillica bir hamle olurdu.
 
yabancı sınırı falan olmaz,rahat olun. Bein medya gibi büyük kuruluş bu kadar yatırım yapmış, daha ilk senesinde pek çok ülkeye yayın haklarını satmış durumda.

Bu kadar yabancı olmasa kim alır bu ligi? İstedikleri kadar yırtınsınlar Bein grubu istemedikçe bir şey yapamazlar. Şu anda tamamen medyanın ve halkın tepkisini ölçmek için ortaya atılan bir konu bu.

Bu federasyon zaten hiç yapamaz. 2019 yılına kadar bu kural devam etmek zorunda çünkü sözleşme imzalandı bu konuda. O yıl TFF seçimleri olacak. Yani boşa endişeye gerek yok.
 
Üst Alt