Yabancı Sınırlaması Getirmek İçin Sinyaller Başladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yabancı Sınırlaması Getirmek İçin Sinyaller Başladı


Lucescu'ya hemen yalan bir açıklama yaptırdılar;

Spiker: ''Ligin ilk haftasını nasıl buldunuz?''

Lucescu: ''Türk oyuncu yoktu sahalarda, ben bu halde nasıl ilk 11 kuracağım?''

Arkasından bir kaç yandan spor yazarı hemen başladılar, ''stadlar da Türk oyuncu yok, sanki yabancı lig izliyoruz, olmaz böyle'' vs... diye.

Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe komple yabancı sınırına yine karşı şu sıralar, UEFA yüzünden transfer yapamıyorlar ve Türk oyuncuları eski düzen toplayacaklarını biliyorlar.

Beşiktaş birden bayram seyran olmadan Volkan Şen, Selçuk İnan gibi adamları takıma katmak istedi transfer sezonu sonuna doğru.

Galatasaray'ın riva ve florya'ya karşılık özel izin ve yayıncı kuruluştan borç alarak, 7-8 tane yabancı futbolcu alması bir anda dikkatleri çekti. Diğer kulüpler mızmızlanmaya başladı.

Bu sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe haricinde birisi şampiyon olursa seneye yabancı sınırı direkt olarak 6+4 olarak güncellenecek.

Yazın kenara...
 
Ne zaman kadro kursak aynı terane. Stad arazisini elinden al, Riva'yi 5 kuruşa usulsüz biçimde zorla sattir, gucl3nince kural değiştir, genel kuruluna karış başkan dusurtup atattir, kalemsorlere FETO diye algı operasyonu cektirt. Bu ne kinmis arkadaş. Ne yaptı bu kulüp bu ülkeye bir avuc da olsa başarı getirmekten baska. Önünü kesince digerleri Madrid mi oluyor?

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Seneye şampiyon olsakta gelmez bence ama iki sene üst üste şampiyon olursak kesin gelir.Çünkü fark çok açılmış olur fenerle
 
Bu yapılan sözleşmeler var. Birden bire zaten getiremezler de hiç gelmemesi lazım çok saçma. İngiliz takımlarında kaçar ingiliz oynuyor acaba bakmış mı Lucescu. Her milli takım aynı. Sanki illa Tr liginden alabiliyo.
Milli takım milli takım olmaktan çıktı kulüplerle rekabet ediyor. Böyle şey olmaz. Kulüplerin elinden hocasını al, transfer görüşmesini böl, daha fazla para teklif ederek Lucescu'yu getir. Bu yabancı meselesi de son kazık oluyor herhalde.
 
Bir kişinin ağzına bakıyor bu olay da herşeyde olduğu gibi.O bir kişi ne derse şartsız şurtsuz biat edecek bir başkanımız var malesef.Alehimize bir durum oluşursa klüp düzeyinde hiçbir tepkimiz olmayacağından adım gibi eminim
 
Getiremezler kolay kolay.Geçen bi arkadas atmıştı bizim ligi dünyada yayınlayan 50 ye yakın ülke var.Bir çok takımın kadrosunda 14 yabancı oyuncu var.Gerçekten kaliteli yabancılarda alınıyor.Bu adamlar bitik yerli futbolcuları mı izleyecek.Araplar buna izin vermez.Kaç milyon euroluk bir havuz var ortada.
 
Eskiden büyük takımları izlerlerdi adından söz edilen takımları izlerlerdi; sonra milli takım kurarlardı. Ama şimdi bütün takımları izleyecekler. 1. Lig'i izleyecekler. İş yükleri arttı. Milli takım yönetmek kolay değil.
 
ohhh
hem senede 5 milyon euro al hemde futbolcular ayagina gelsin. sen onlari izlemek icin zahmet edip gitme oraya buraya.
ulan luce yasli adam, tabiki avrupanin her bir yerine bizim boklu gotluleri izlemek icin zirt pirt ucmak istemiyor. gelsinler hepsi ayni yerde oynasinlar.
malum yabanci siniri kalkinca bizim yerlilerde eskisi gibi parayi burada bulamadiklari icin avrupanin osuruktan takimlarina gitmeye basladilar.
Luce cok zeki bi pezevenk. sokmusum Turk futboluna surda zaten 3-5 senem kalmis kaparim kapabildigimi bi de saga sola gezinip hamallik yapmayayim bu enayiler icin diye dusunmus resmen. Bizim salak TFF'de sanki Luce Turk futbolunu kendinden daha cok dusunuyormus gibi hemen goreve baslamis.
Ustelik milli takimin yerli oyuncularinin buyuk bir bolumu Istanbul takimlarinda oynuyor. Malum simdi yabanci sinirlamasindan kadroyada girmedikleri icin bu Luce'nin isine gelmiyor. Yasin, Sinan Gumus, sonra besiktastan Cenk (negredo tehlikesi var arkasinda) ki Luce her daim Cenk'in ilk 11 oynamasini ister.
Bu da haksiz forma kazancina sebep. Cenk negredo'yu, Selcuk Fernando'yu kesemiyorsa sirf "Turk oyuncu oynatma zorunlulugu" (yabanci sinirlamasi sozu hikaye) sayesinde Fernando veya Ndiaye'yi kesecek. Selcugun tabiki bu oyunculari kesebilecegini dusunmuyorum ama haksiz rekabet ve forma cok bariz.
 
Lucescu aslında diyor ki neden eskisi gibi Milli Takımın kemik kadrosunu 2-3 takımda toplamıyorsunuz da beni böyle 50 tane maç izlemek zorunda bırakıyorsunuz. Desin boşverin he diyin geçin.
 
Zaten sadece 3 büyüklerin maçlarını izliyordum sınırlama gelirse direk ligi izlemeyi bırakırım futbol ihtiyacımı PL ve CL ile fazlasıyla karşılarım. Bir ülkede sırf birileri rahatsız oluyor çıkarları zedeleniyor diye sürekli yanlış kararlar verilir mi arkadaş? Yayıncı kuruluş o kadar yatırım yaptıktan sonra mantıken kaldırmaları çok zor diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama şu lanet yerde neyin ne olacağı belli değil hiçbir şeyden emin olamıyoruz ki..
 
İmkansız beinsports sahiplerinin yatırımları mevcut, kulüplerin oyunculara 3-4 senelik mukaveleleri mevcut.

ancak altyapı ile ilgili düzenleme getirilebilir, maç kadrosunda 3-5 tane bulunması ile ilgili
 
Üst Alt