Yann Karamoh, Mehmet Özbek'in Radarında! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yann Karamoh, Mehmet Özbek'in Radarında!


sm-caen-alerte-pour-yann-karamoh-l-entrainement.jpg

Galarasaray 2017
sezonunda Spor Toto Süper Lig’de yaşadığı durgunluk dönemi sonrasında, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Spor camiasında yeni bir transfer bombası ile gündemde olan sarı kırmızılılar, iddialara göre Başkan Dursun Özbek’in talimatıyla transfer çalışmalarına başladı. Portekizli yıldız Bruma’nın Galatasaray camiasından ayrılma durumu göz önünde bulundurularak, sağ kanat için şimdiden oyuncu arayışına girildiği ise camiada konuşulanlar arasında yerini aldı.

Galatasaray’dan Yann Karamoh Harekatı!

Belirttiğimiz üzere Portekizli yıldız Bruma’nın sarı kırmızılılardan ayrılma ihtimali üzerine Özbek, yıldız fuybolcunun yerine altenatif transfer arayışına girilmesi için talimat vermişti. Bu arayış sonrasında ise kardeşi Mehmet Özbek, gözünü 2 milyon € değerindeki Fildişili oyuncu Yann Karamoh’a dikti. Şu an Galatasaray yönetiminden bir açıklama gelmese de, alınan haberler transfer görüşmelerinin başladığı yönünde.

Yann Karamoh Kimdir?

Fransa’nın Caen takımında forma giyen 18 yaşındaki oyuncu Yann Karamoh, 1.85 boyunda ve sağ kanat pozisyonunda görev alıyor. Bu sezon içerisinde Cean takımında çıktığı 29 maçta, 5 golü ve 3 asisti bulunan genç oyuncunun piyasa değeri ise 2 milyon €.

Milliyet / GoalBien / Akşam
 
Scout ekibi bulmuştur bunu ama Mehmet Özbek'i parlatma adına hep böyle haberler yapıyorlar

Mehmet Özbek kimki bu oyuncuyu tanımıyordur bile.

Ayrıca basında adı geçen oyuncuları bu yönetimin alabileceğini hiç sanmıyorum. Taraftarı oyalamak adına uydurma haberler yaptırıyorlar yine.
 
Senin radarina çomak sokayim mehmet özbek. (bu başlık icindi)

Bu nerden bilcek böyle oyuncunun olduğunu. Biri tavsiye etmiştir. (buda haber içeriği ile ilgili)

Şerefsiz yavsak satılık kalemler! (bu da ali naci, nevzat vb icindi)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Rachid Ghezzal bedelsiz ama biz hala macera ariyoruz. Minimum seviyede bonservis harcamasi yapmamiz lazim. Bedelsiz bir sürü iyi oyuncu var.
 
Fm'de çok komple bir kanat oyuncusu haline geliyor. Fm reise ve scout ekibine güveniyorum :)

Ama zaten Mehmet Özbek bunu almaz komisyon düşmez bu transferden
 
Videoda zaten dogru düzgün birsey belli olmuyor sirf orta aciyor veya gol atiyor . teknigi nasil topla adam gecebiliyormu vs hicbirsey görülmedi
 
Üst Alt