Yapılan Yorumlar Hakkında Uyarı ve Açıklama | Güncelleme 25 Aralık | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yapılan Yorumlar Hakkında Uyarı ve Açıklama | Güncelleme 25 Aralık


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelerimizin Dikkatine | Lütfen Okuyunuz.



Değerli GSCimbom Üyeleri;



Bildiğiniz üzere bulunduğumuz zaman diliminde forumumuzda transfer konuları ilgi görmeye başladı. Bu tartışmaları ne kadar seviyeli yapmaya çalışsak da zaman zaman birbiriyle tartışmaya giren üyelerimiz bulunmakta.



Lütfen bundan sonra birbirimizi kırmadan dikkatli bir biçimde eleştiri ve yorumlarımızı yapalım. Aksi takdirde GSCimbom Ceza Kuralları'nda yazan cezaî işlemleri uygulayacağız.







GSCimbom Yönetimi
 
Cevap: Üyelerimizin Dikkatine | Lütfen Okuyunuz.



Bazen doğrulunu bile bilmediğimiz bir konu hakkında gereksiz laf dalaşlarına giriyoruz. Yapılması gereken de buydu. Cezai yaptırımları ağırlaştırmak..

:D :p :) :ka25: :ka05: :008:
 
Cevap: Üyelerimizin Dikkatine | Lütfen Okuyunuz.



Değerli üyelerimiz bu konuya özen göstereciğinize inanıyoruz. Umarım kimse bu yüzden ceza almaz.
 
Cevap: Üyelerimizin Dikkatine | Lütfen Okuyunuz.



Üyelerimizin gerekli önemi göstereceklerine inanıyoruz.İnşallah bu konuyla ilgili sıkıntı yaşamayız.
 
Cevap: Üyelerimizin Dikkatine | Lütfen Okuyunuz.



Not : Estağfurullah Mustafa abi 'BEY' ne demek sen benim yaş yaş büyüğümsün.Sadece 15 yaşıma yeni bastım bunu belirtmek isterim.Saygılar.
 
Cevap: Üyelerimizin Dikkatine | Lütfen Okuyunuz.



Bu kuralin hatirlatilmasi cok iyi oldu. 1905!



Al Ahly macinda bazi oyuncularimiz hakkinda yapilan assaliyan yorumlar benim gozumde insanlik disi olmasi ile sahsim adina forumda yorum yapmak ile yorumlari okumaktan sogutuyordu.
 
GSCimbom.com Yönetiminden Önemli Duyuru ve Uyarı



Değerli GSCimbom.com Üyeleri ve Sevgili Galatasaraylılar,



GSCimbom.com, sizin de bildiğiniz gibi Galatasaray Spor Kulübü'nün internet ortamındaki en büyük, en etkin taraftar sitesi ve daha da öncesinde "aile" ruhunu yakalamış büyük potansiyele sahip bir oluşumdur.



GSCimbom.com Yönetimi olarak, süregelen bu büyüme ile birlikte forum ortamında tartışmaya açılan konularda da belirli bir seviyeyi yakalamak, tartışmalarımızı hakaretten uzak ve saygı çevresinde yürütüyor olmak en büyük amacımızdır.



Bu amaç doğrultusunda tepki alan bazı konu başlıkları da dahil olmak üzere; özellikle Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'na, İdari ve Teknik Kadrosu'na, Galatasaray formasını üzerinde taşıyan herhangi bir futbolcumuza karşı yapıcı eleştiriden uzak, gayri ahlaki ve genel saygı çerçevesinin dışında yapılan her tür eleştiri ve hakaret mutlak surette cezalandırılacaktır.



Takdir edersiniz ki, bu konuda bir birliktelik sağlamak amacıyla siz değerli üyelerimizin büyük yardımlarına ihtiyacımız var. Bu yüzden, herhangi bir konu başlığında, bir anlık heyecan veya gaflete düşüp birbirlerinin taraftarlığını sorgulama durumuna kadar gelebilen ya da o anlık heyecandan kaynaklanan; eleştiriden ziyade hakaret ve küçük düşürme içeren mesajlardan kaçınmanızı özellikle rica ediyoruz. Bu tarz bir mesaj gördüğünüz takdirde, cevap verip tartışmaya müdahil olmak yerine lütfen "Moderatore Bildir" butonunu kullanarak mesajın kontrol edilmesini sağlayınız.
 
Cevap: GSCimbom.com Yönetiminden Önemli Duyuru ve Uyarı



Sevgili GSCimbom Ailesi bu duyuru hepimizin birlikte olduğu ortamda seviyeyi ve Galatasaray'ı temsil etme hakkını kendi elinde bulunduruyorsa ki görünen ve yaşanan budur.O zaman hem yazdığımız mesajlara hemde kime yazdığımıza dikkat edicez.Saygıyı ve seviyeyi her zaman olduğu gibi en üstde hep birlikte tutucaz.;)



Saygılar...
 
Cevap: GSCimbom.com Yönetiminden Önemli Duyuru ve Uyarı



Peki bu lincoln için geçerli mi hala bizdede bu konuda istisna olamaz mı lincoln için :D
 
Cevap: GSCimbom.com Yönetiminden Önemli Duyuru ve Uyarı



Kimse kusura bakmasın ama böyle katı yönetim ben hayatımda görmedim.



Bunların hepsi insan, 'haşa' Allah değiller. "Şu Sabri ikinci devre sakatlansa da 1-2 ay oynamasa" gibi çok masumane, hafif bir latife yapıp 10 gün ban almak beni bu forumdan %90 oranında soğuttu.



İnsanları böyle sıktıkça hiçbir yere varılmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt