GSC Portal - Yarsuvat: "Baskın bir seçim bizim kültürümüzde yoktur" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Portal Yarsuvat: "Baskın bir seçim bizim kültürümüzde yoktur"


duygunyarsuvay.jpg

ÖZEL - Gama Spor


Duygun Yarsuvat ocak ayında yapılacak hakkında erken seçim kararına sert bir şekilde tepki koydu. Yarsuvat erken seçim hakkında şunları söyledi:

“Eğer seçilecek yönetim mayıs ayında seçim yapma garantisi vermezse, mart ayındaki mali genel kurulda sıkıntı çıkar ve ben de müdahil olurum. Baskın bir seçim bizim kültürümüzde yoktur. Bu kesinlikle kabul edilemez.”

Dursun Özbek daha önceden Duygun Yarsuvat yönetiminde yer almıştı. Duygun Yarsuvat dönemi sonrası başkan Dursun Özbek seçilmişti.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de bunu anlamıyorum arkadaş bu kulubün tüzüğü kanunu bişeyi yok mu yav yapılacak bu seçim hukuken 3 yıl için geçerli ise sen ne diye mayısta tekrar seçim garantisi istersin. Yok hukuken 3 yıl için değilse zaten mecburi olarak mayısta seçim gerekecektir. Daha bu kadar basit bir konuyu bile netleştirememişler çıkıp konuşuyorlar yahu. Bu yazdıklarım dursun çapsız reziline destek amaçlı değil kesinlikle ama objektif olmak gerekir bu konuda.
 
Haa baskın seçim mi bu evet bal gibi de baskın bir seçim ve üstelik teknik direktör arıyor herif mantıksızca daha seçileceği garanti değilken. Madem baskın seçim kültürümüzde yok sokun o zaman bu herifi itin g.ne oylarınızla.
 
Başkanlık için yıllar süren bir hazırlık gerekiyor diyen Dursun başkan olmadan önce maçları bile izlemiyormuş. Sırf kendi ismini duyurmak için koskoca Galatasaray'ı kullandı pislik herif.
 
Bir önceki seçimde Ünal Aysal'ın listesinden yönetime gireceği halde aidatını ödemediği için liste dışı kalmış birinden bahsediyoruz. :D

Başkanlık için yıllar süren bir hazırlık gerekiyor diyen Dursun başkan olmadan önce maçları bile izlemiyormuş. Sırf kendi ismini duyurmak için koskoca Galatasaray'ı kullandı pislik herif.
 
"Baskın bir seçim bizim kültürümüzde yoktur" deniyor kendini bir şey sananlar ancak gelin görün ki Galatasaray tarihinin en kötü başkanını tekrar seçecekler. Biri de çıkıp aday olmuyor.

Şirket olmuşuz zaten. Bir Rus, bir Çinli gelip kulübü satın alsa umurumda olmaz artık.
 
6 aylığına geldi , dünyanın en balık şampiyonluğuna ulaştı.Sonra kendilerini birşey sandılar ve o yönetimden başımıza Galatasaray tarihinin en kötü başkanı peydah oldu.

Ayrıca fenerbahçe'nin avukatlığını yapan , yabancı oyuncu ve transfer düşmanı , mali disiplin ile sportif küçülme taraftarı futboldan anlamayan bir şahısiyettir kendileri.
 
Üst Alt