Yasin Öztekin: "Almanya'yı gördüğüm için normal geliyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yasin Öztekin: "Almanya'yı gördüğüm için normal geliyor"


Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Galatasaray'da Yasin Öztekin basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bu sezon sonunda bitecek olan sözleşmesiyle ilgili konuşan Yasin, "1 yıl daha sözleşmem var. Hem takımı, hem kendimi düşünmem lazım. Galatasaray burada kalmamı isterse ben de kalmak isterim" dedi.

Takımdan ayrılan Bruma, Podolski gibi futbolcularla ilgili konuşan Yasin, "Hepimiz profesyonel futbolcularız. Takıma gelecek olan da gidecek olan da belli. Bireysel oyuncular önemli ama takım daha önemli. Bruma, Podolski iyi oynadı ama şampiyon olamadık. Geldiğim ilk sene çok iyi oynamadık ama şampiyon olduk" diye konuştu.

Yeni transferlerle ilgili de konuşan tecrübeli futbolcu, "Hepsi kaliteli, üst düzey futbolcular. İnşallah Galatasaray'a faydalı olurlar" diyerek yeni takım arkadaşlarından övgüyle bahsetti.

"ALMANYA'YI GÖRDÜĞÜM İÇİN NORMAL GELİYOR"

Tudor'un antrenman metotlarının ağır olduğu ile ilgili sorulara yanıt veren Yasin Öztekin, "Bunlar gayet normal. Başarıyı elde etmek için çok çalışman lazım. Tudor bizi çok iyi çalıştırıyor. Çalışmazsan bir şey olmaz. Almanya'yı gördüğüm için normal geliyor. Geçen sezon ortasında takıma geldiğinde değişiklik oldu. Hocayla 2-3 ay çalıştığımız için şimdi antermanlar daha kolay geçiyor" dedi.

"GEÇEN SEZONDAN SONRA BU SEZONU ERKEN AÇMAMIZ GEREKİRDİ"

Sezonun erken açılmasının futbolcuları nasıl etkileyeceği sorusunu cevaplayan tecrübeli oyuncu, "Sezonu erken açtık ama geçen seneki performanstan sonra erken açmamız lazımdı. UEFA'daki maça 10 gün var, iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi futbol oynatıp oradan iyi bir skorla dönmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"BELHANDA'NIN AYAKLARI ÇOK İYİ"

Yeni transferlerden Gomis, Belhanda ve takımdan ayrılması gündemde olan Sneijder ile ilgili konuşan Yasin, "İkisi de kaliteli, üst düzey futbolcular. inşallah Galatasaray'a faydalı olurlar. Geldiğim ilk sene Sneijder ile çok iyi anlaşmıştım. Belhanda'nın tekniği çok iyi. Onunla da iyi bir uyum yakalayarak şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

"SAHA DIŞINDA SEVMESEN DE OLUR, ANCAK SAYGI DUYMAN LAZIM"

Oyuncular arasında uyumun nasıl olduğu konusuna değinin Yasin, "Takım olmak istiyorsan gerçekten saha içerisinde birbirini sevmen lazım, saha dışında sevmesen de olur. Ancak orada da saygı olması lazım. İyi çalışman lazım bunu yapmazsan takım olamazsın. Önce sevgi, saygı ve iyi çalışmak sonrasında başarı zaten gelir. Disiplin olmadan başarı gelmez. Herkes kendisini düşünürse olmaz. Fedakarlık yapmak lazım bunlar olmazsa başarı gelmez" diyerek şampiyonluk yolunun takımdaşlıktan geçtiğini belirtti.

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

"Bu sene şampiyon olmak istiyorum" istiyorum diyen Yasin, "Geldiğim ilk sene şampiyonluğu kutladıktan sonra 1-2 sene olamadık. Hocayla, yeni gelenlerle iyi çalışırsak şampiyon olabiliriz. Buna inanıyorum. Ben de takım için çalışıyorum. Daha çok katkı yapmak istiyorum. Bu sene oyunumun üstüne koydum, daha da koymak istiyorum" dedi.

"SİNAN KALİTELİ BİR OYUNCU"

30 yaşındaki oyuncu, Sinan Gümüş hakkında da konuştu: "Sinan kaliteli bir oyuncu. Buradaki herkes kaliteli. İnsan oynamadığı zaman kafasına çok takıyor, bende de oluyor. Ben 33-34 maç oynadım son 2-3 maç oynamadığımda çırpınıyordum kadroya girmek için. Sinan'ın biraz daha akıllı oynayıp, biraz daha çalışması lazım, o zaman oynar. Oynamadığın zaman kendine güvenmen istemen lazım. Galatasaray'da oynuyor. Avrupa'nın, dünyanın en iyi takımlarından biri. Kalıp kendini geliştirebilir sonra Avrupa'ya gidebilir"

video: http://tr.beinsports.com/haber/belhanda-mi-sneijder-mi-yasin-oztekin-cevapladi


dha
 
Tudor'un antrenman metotlarının ağır olduğu ile ilgili sorulara yanıt veren Yasin Öztekin, "Bunlar gayet normal. Başarıyı elde etmek için çok çalışman lazım. Tudor bizi çok iyi çalıştırıyor. Çalışmazsan bir şey olmaz. Almanya'yı gördüğüm için normal geliyor. Geçen sezon ortasında takıma geldiğinde değişiklik oldu. Hocayla 2-3 ay çalıştığımız için şimdi antermanlar daha kolay geçiyor" dedi.

Bu gazetecilerin sordugu sorular da cok malca ama.
 
a2284f7ce88243a48fa2b8a0f2a39adf.jpeg
 
Takımda en disiplinli en cok calısanlardan biri isini aldıgı paraya göre hakkıyla yapıyor almanci olmasına ragmen helal olsun


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sinan tabi kaliteli bir oyuncu, ama bizde sag kanat ve sag bek oynayan her oyuncu takimin oyunun tarzindan dolayi pasifize ediliyor. Bir iki pas geliyor 90 dakika icinde, sonra oyun yapacak, üc gen kuracak oyuncu yok.
 
Üst Alt