Yasin Öztekin Nargile İçerken Yakalandı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yasin Öztekin Nargile İçerken Yakalandı!


yasin_oztekin3535546.jpg


Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Yasin Öztekin, nargile içerken çekilen fotoğrafıyla gündeme geldi.


Süper Lig ekibi Galatasaray’ın kayıp yıldızı Yasin Öztekin, sosyal medyada nargile içerken çekilen fotoğrafının yayınlanması nedeniyle sarı kırmızılı taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

Ligde 2 gün sonra Medipol Başakşehir ile kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray’da 30 yaşındaki futbolcunun, gece geç saatlerde bir mekanda nargile içerken görüntülenmesi olay yarattı.

4 sezon önce Kayseri Erciyesspor’dan transfer edilen ve bu sezon ligde oynadığı 4 maçta sadece 64 dakika süre alan Yasin Öztekin’in bu tavrı tepkilere neden oldu.

Skor
 
Messinin de performansi duserken bu goruntu ortaya ciksa sorgulanir . Isler iyi giderken , duzgun oynuyorken gundeme gelmez . Zaten hakan, yasin gibiler artik umutlarini yitirmisler , sozlesme doldurup parayi alip gidecekler
 
Bunun açıklaması yok. Nargile sigaraya göre nispeten iyidir falan da demeyiniz.

Türk futbolcular disiplinsiz, kendine bakmayan, sadece yetenekleri ile var olan tembel insanlardır. Gece geç saatlere kadar nargile de içer, içki de içer bunlar!

Yabancı Sınırlamasına HAYIR!
 
Üst Alt