Yasin Öztekin: "Takıma katkı sağlamak istiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yasin Öztekin: "Takıma katkı sağlamak istiyorum"


0fafd70b05bb4314bd8f3f1c4eb271ca.jpeg

Süper Lig’de bu sezon ilk kez bir maça 11’de başlayan ve 1 gol atıp 1 golün de hazırlayıcısı olan Yasin Öztekin maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yasin Öztekin şu ifadeleri kullandı:

“Tolga sakatlandı, ben de apar topar maça girmek zorunda kaldım. 13 hafta bekledim, çok çalıştım, hiçbir zaman pes etmedim. Tabii ki şans geldiği için çok mutluyum. Bundan sonra da inşallah takıma yararlı olurum. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik… Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Daha rahat bir maç geçirebilirdik. Ama yendiğimiz için çok mutluyum. Aynı zamanda gol atıp, asist yaptığım için mutluyum. Ben de iyi oynayarak takıma katkı sağlamak istiyorum. 13 hafta oynamadım. Zor bir süreçti. 120 maça çıktım. 4. sezonumdayım. Kendime inanıyorum, güveniyorum. Bundan sonra takımıma katı sağlamak için elimden geleni yapacağım.”
 
sağda biri bomboştu yine pas atmadı,ayrıca bi pozisyonda topu ön tarafa çevirse rodrgiues kolayca atacaktı golü ama gitti zor pozisyondaki belhandaya verdi pası.hala kafasız.
 
valla admın hakkını verin kaç maç kenarda bekledi , gitti tatilini yaptı nargilesini içti ama çatır çatır oynadı , deli gibi koşup adamını kovaladı ve hep ileriye dönük oyunu taşıdı.Maçın serdar aziz ile birlikte adamıydı bence.
 
Sinan'la aynı kefeye koymamak lazım. Yasin kullanılabilirse değerli bir parça yedekler arasında. 14-15 sezonunda x-factor olmuştu. Bu sezon o seviyeye biraz olsun yaklaşması bile takımı çok rahatlatır.
 
Üst Alt