Yasin Öztekin'den Tudor'a Mesaj! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yasin Öztekin'den Tudor'a Mesaj!


besiktas_yasin_oztekini_transfer_edecek_mi_spor_haberlerizK.jpg

Son golünü 28 Ocak 2017'de Akhisar ağlarına gönderen Yasin Öztekin, 9 hafta aradan sonra golle buluştu. Yasin Öztekin; karşılaşmanın ardından düşüncelerini yayıncı kuruluşa aktarırken şu ifadeleri kullandı:


"İlk yarıda kaleye giden topu çıkardığı için Aziz Behich'i tebrik ediyorum. O golü atsaydım; benim için daha iyi olacaktı. Ancak 89'da attım. 9 haftadır atamamanın verdiği bir baskı vardı. Bugün 3-4 ten sonra atmak istedim. 9 hafta geçtikten sonra golle buluşmak benim açımdan anlamlı oldu.

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Fenerbahçe'ye karşı da baskılı oynamıştık ama bugün daha da baskılı oynadık. 5 maçımız var. Böyle oynayıp Galatasaray'ı hak ettiği yere getirmek istiyoruz."

"Her hoca geldiğinde kendi sistemini uygulamaya çalışıyor. Bizler 7-8 hafta kötü oynamadık ama Galatasaray gibi de oynayamadık. Hocamızın istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Sistem değiştiriyorsunuz; 3-5-2, 4-3-3, bu kolay değil. Son iki maçta daha iyi oynadık. Biz bu sistemle başarılı olduk, umarım bundan sonra da bu sistemle oynamaya devam ederiz..."

galatasaray.org

Yasin Oztekin’den Tudor’a Mesaj!
 
Son düzenleme:
Adam fantezi yaptı 3lü inadı tuttu cavandayı falan stoper oynattı sonra döndü dolaştı eski sisteme geri döndü buda Galatasaraya pahalıya patladı
 
futbolun temel taktigi 4-4-2 ve bunun cesitleridir

gs ligte cift forvet ve 2 tane ADAM GECEBILEN kanat ile oynamak zorundadir

ortasahadaki 2li cift yonlu ve kaliteli olmalidir

bekler ise cizgiye inebilmeli ve orta acma yetenegi olmalidir
 
Dünyada 4-4-2 yi en iyi uygulayan ekiplerden biriydik bunun üstüne gidilip bu yönde sistem devam ettirilmeliydi (2012den sonra)
 
a.madrid 4-4-2 ile tarihinde tekrar sahlandi

riske gerek yok

2 mesaj ustte yazdigim gibi takim kursak sampiyonuz

yalniz orda 2 stoper ve 2 merkez ortasaha cok iyi olmali

forvetlerden de biri pivot tarzi sirti kaleye donuk

digeri de kisa ve cevik olmali
 
Sistemden kastı sayılardan ziyade daha ileride oynamak istemesi. İlk haftalar 5'linin veya 4'lünün en sağında ileri geri koşuyordu, hücuma çıkacak dermanı kalmıyordu Yasin'in. Kariyeri boyunca hiç bu kadar koşup, mücadele eden bir kanat oyuncusu olmadı Yasin, birden ambale oldu tabi.
 
hem hollanda ve barcanın 4-3-3 ünden hemde 4-2-3-1 den bıktım bende

şimdiki atl ve monaco gibi ,2000 ve 2012deki biz gibi,2010daki uruguay gibi bi takım olmalıyız
 
Üst Alt