# Yasin Pehlivan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Yasin Pehlivan


Orta saha için gurbetçi takviyesi



Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, rotayı Avusturya'ya çevirdi.



Sarı-Kırmızılı ekibin hedefinde Rapid Wien forması giyen iki genç yetenek; Yasin Pehlivan ve Veli Kavlak var. İki gurbetçiden Yasin; 21 yaşında, ön liberoda ve savunmanın göbeğinde görev yapabiliyor. Devre arasında da Cim Bom’un gündemine gelmişti. Veli ise tıpkı takım arkadaşı gibi 21 yaşında, ama daha çok orta sahanın ortasında forma giyiyor. Wien formasıyla 116 maçta 12 gol kaydeden Kavlak’ı, Beşiktaş’ın da takip ettirdiği öğrenildi. Görüşmelerin menacerler vasıtasıyla gerçekleştiği, resmi teklif yapılmadığı belirlendi.



fanatik
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



O paraya fenerin pek bi sevdiği siyahi arkadaşlardan bir tane alır koyarız orta sahaya.
 
Yasin Pehlivan



https://***********.blogspot.com/2010/05/2010-2011-yasin-pehlivan.html



Galatasarayda ortasahaya ve savunmaya genç, yetenekli ve potansiyelli oyuncu takviye çalışmaları devam ediyor. Yeni gözdemiz Avusturya'nın bir diğer genç yeteneği olan Yasin Pehlivan. Rapid Wien takımında forma giyen 21 yaşındaki genç oyuncu için bir kaç teklifimiz bulunuyor, gelecek yıl için oyuncu takıma kazandırılmak isteniliyor. 1 Nisan 2009 tarihinde Avusturya-Romanya karşılaşmasında A Milli Takım forması giyen genç oyuncunun en büyük özelliği hiç kuşkusuz fundamental olarak çok iyi bir durumda olması.. Bir savunma (stoper/önlibero) oyuncusu olarak nerede, nasıl, ne zaman duracağını çok iyi bilen; sezgi, ilk müdahale ve pozisyon algısının yanı sıra hava hakimiyeti olan bir oyuncu Yasin.. Genç oyuncu Avusturya'da 2009 yılının en iyi genç oyuncusu ödülünü kazandı. Oyuncu için hem menajeri hemde takımıyla görüşmeler sürüyor, oyuncu adına 2 milyon euroluk bir bonservis teklifimiz var Rapid Wien ekibine..
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



En az 7 mio. isterler galiba, Topal satilirsa alinabilir...



fossaya göre 2 mio teklif etmisiz rapide bi bakalim...

2 sanki biraz az en az 5 mio isterler....



çok sağlam ve pek zeki yeni nesil gurbetçi önlibero-stoper. üç kez canlı izleme fırsatım oldu. kesinlikle nerede durması gerektiğini iyi bilen, ilk hamle ve sezgi yeteneği yüksek, kafi derecede hava hakimiyeti olan bir futbolcu. yakında çok daha geniş kitlelere duyuracaktır ismini. çok yakında..

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi,



https://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yasin pehlivan
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



2 mn € dalga geçer gibi bence.kesin vermezler eğer takas +2 m €sa belki olur.barışı versek mesela
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



Yeni bir Topal aliyoruz iste. Savunma özelliklerini bilmem de teknik ve pas olarak Topal dan üstün bir oyuncu. 3.5-4 e anlasirsak cok iyi olur.
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



topal euro 2008 de falan mükemmel oynadı,bizde de kaç senedir banko ön libero,biz 5 e sattık şimdi bu adamı 5 e mi alacağız
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



Ama bari sattik ya M Topali ona bakin, nezaman satmisiz bir adama, hele Türk Futbolcusunu ? Ya Kovuldu anadolu takimina yada biz de sonuna kadar Kaldi...



Gördük ki M Topal biz de daha fazla verim veremedi, HAsan gibi olmadi ici n mutluyum, keske 2002 den sonra sattsaydik...
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



anlatılanlar kadarıya mehmet topal stili bi adam,topal gittiğine göre hem türk hemde genç ve hem de yetenekli deniliyorsa alalım gitsin.murat ceylan,yasin pehlivan in-ayhan,m.sarp out
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



Rapid Wien Barış'la Sarp'ı ne yapsın :D



Avusturya Hollanda gibi dışarıya öyle çok oyuncu pazarlayan bir ülke değil. 1-2 milyon euro olmaz ama 5 milyon euro'dan da fazla istemezler diye düşünüyorum. Geçen sene yılın oyuncusu seçilmişti Avusturya'da. Topal'ın eksiklğini kapatacak en uygun yerli oyuncu diye düşünüyorum.



Takım arkadaşı Veli de potansiyelli, genç bir oyuncu. Mücadeleci, tam bir joker. Geçen sezon Hertha Berlin ile anlaşmak üzereydi. 1.5 milyon euro deniliyordu. İkisi birlikte 5 milyon euro'ya halledilebilir diye düşünüyorum.
 
Cevap: # Yasin Pehlivan



Bazı fiyatlar çok uçuk. Ya biz piyasayı bilmiyoruz yada alnımızda enayi yazıyor. 5 milyon euro ne demek ya yuh.
 
Üst Alt