Yaya Sanogo | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yaya Sanogo


yayasanogovsmali.jpg




Doğum Tarihi: 27 Oca 1993

Uyruk:Fransa / Fildişi Sahilleri

Mevkii: Forvet

Forma Numarası: 19

Kulüp Takımı: AJ Auxerre

Boy: 191 cm



Geleceğin en iyi forvetleri arasında gösterilen Sanogo, oyun tarzı ve fiziğiyle Babacar'ı andırıyor.. İlk lig maçına bu sezon son dakikada oyuna girerek çıkan Sanogo, Fransa U19 forması da giyiyor... Fransa U19 formasıyla izlediğim 3 maçta da kendisini çok beğendim zaten otoritelerde de görüş çok iyi bir futbolcu olacağı yönünde.. Yabancı sınırının da kaldırıldığını düşünürsek bu şekilde 2-3 futbolcu alıp saklamak lazım..



Uzun boyu ve güçlü fiziğni, çok iyi sayılabilecek tekniği ve hızıyla, iyi derecede ki hava topu hakimiyetiyle komple bir forvet izlenimi veriyor.. Bence geç olmadan alınabilecek bir oyuncu şuan değeri yok fiyatı ucuz..



[video=youtube;7etxZv7Y7MI]https://www.youtube.com/watch?v=7etxZv7Y7MI[/video]
 
Cevap: Yaya Sanogo



Seneye olur şuan olur çok önemli değil ama şu yabancı sınırının kalkması bu işlere fırsat verebilir



Yaya Sanogo, Alphonse Areola , Abdallah Yaisien, Danijel Aleksic, Zvonko Pamic, Andrej Kramaric



gibi gelecek vaat eden isimleri alıp değerlendirmek lazım :)
 
Cevap: Yaya Sanogo



uzun boylu sap adam değil battal gibi çalım atabiliyor iş yapar türkiyede bu yaşına rağmen :)
 
Cevap: Yaya Sanogo



Evet Khouma Babacar Fiorentina'da oynayan... Sanogo çok yetenekli ama gelişim kaydedip kaydetmemesi önemli bence kaydedecektir..
 
Cevap: Yaya Sanogo



Babacar'la Sanogo FM'nin en büyük yıldızları. Gerçekte izlemedim ama 2 sini FM'de koy forvete kişi başı 40 gol atıyor adamlar.
 
Cevap: Yaya Sanogo



Babacar'ı izledim defalarca Sanogo'nun üç maçını U19 formasıyla izledim o rövaşata golünü attığı maçta da izlemiştim.. Geçen haftada Auxerre formasını ilk defa giydiğin maçıda izledim... Bence bir sezon sonra Sanogo'yu almak için geç olabilir
 
Cevap: Yaya Sanogo



Keita'da Meita'da klübe mail yağdırıyorsak bu oyuncular için resmi siteyi kilitlemeliyiz bence.
 
Cevap: Yaya Sanogo



Ben Kadlec için gerekli yerlere ulaştım kulübe de gitti o oyuncu ile ilgili rapor ancak her zamanki gibi sonuçsuz kaldı...
 
Cevap: Yaya Sanogo



Ben Kadlec için gerekli yerlere ulaştım kulübe de gitti o oyuncu ile ilgili rapor ancak her zamanki gibi sonuçsuz kaldı...



Usta bunları klübe değil de dolaylı yoldan Fatih Hoca'ya veya teknik heyete ulaştırmak lazım, o da aşçıyla mı olur bekçiyle mi olur bilemiyorum yoksa klüpte takan olduğunu sanmıyorum gelen mailleri.
 
Cevap: Yaya Sanogo



Geçen hafta takımıyla ilk maçına çıktı son dakikalarda oyuna girdi ama benimde sakatlığı hakkında bilgim var ama sakatlık sonrasından haberim yok.. ama neredeyse 5 ay oldu sakatlığı atlatalı..
 
Üst Alt