Yayın Rezaleti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yayın Rezaleti


Dün akşam oynanan maçta sürekli aklımı dürten ve bugün gerek forum içersinde gerek dışarıdan aldığım tepkilerden aklımda kalan bir konuyu dile getirmek istiyorum.



Bu zamana kadar gerek oyun kalitesi,gerek oyuncu kalitesi vb. gibi birçok durumdan dert yanan Lig TV dün oynan dünya derbisiinde yaptığı yayın ile bana göre sınıfta kalmıştır.



Kasıtlı olarak yapıldığını düşünmek istemediğim bu durumun örnekleri forumda da bir çok konuda mevcut,kısaca hatırlatmak gerekirse;



1-Bugün gerek görsel gerek yazılı medyada Baros'un Gökhan Gönül 'den çalıp boş kaleye golü atıp üstüne bir de sarı kart gördüğü pozisyonun tekrarını maçı izleyen kaç kişi hatırlıyor? Kısacık bir tekrardan sonra böylesine önemli bir pozisyon acaba karşı tarafa olsa incik cincik her açıdan kaç tekrar ile gözümüze sokulurdu?



2-İlk yarıda yine Baros'a defanstan atılan bir uzun topa haraketlenip karşı karşıya kaldığı ancak ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyonun tekrarını kaç kişi hatırlıyor? Yine kısacık ve doğru düzgün son adamı bile göstermeyen bir açıdan verilen bir tekrar.Bunca zaman 54657465. adet kamerayla çekim yapıyoruz diye övünen Lig TV bu pozisyonu nasıl kaçırmıştır? Yine karşı tarafa olsa bu pozisyon ileri-geri kaç defa alınıp gösterilirdi acaba? Ve nitekim dün maçtan sonra hiç tv izlememe rağmen sadece o pozisyonun TRT'de Hakan Şükür tarafından yorumuna denk geldim,Lig TV'nin pozisyonu doğru düzgün çekemeyen kamera açısıyla çok da güzel bir şekilde izah edip ofsayt olmadığını gösterdiler.Ee Lig Tv ne oldu spider cam'e,özel kamerlara bu derbide yakalayamayacaksın da nerede yakalayacaksın?



3-İkinci yarıda bir Galatasaray atağında sol kanatta Arda'nın Niang ya da Yobo'yu çalımladıktan sonra savrulan tekme neden iredelenmiyor? Neden diğer yayın organlarına gönderilen özette bile bu haraket yok? Aynı tekmeyi Arda sallasa idi gündem şu anda belliydi sanırım.



Bunların üzerine aynı Lig TV çirkefliği nesilden nesile anlatılacak olan Lugano'nun şişeyle yaptığı provokatif haraketlerin tekrarını kaç kere göstermiştir?



Aklımda daha birden fazla örnekler var idi ancak aklıma geldikçe sinirlerim tavan yaptığından daha uzatmak istemiyorum,son olarak yukardaki maddeleri yakalayamayıp da atılan rakı şişesini yakalayan,Volkan'ı es geçen şişeyi yakalayan kameraman ve bununla ilgili tek bir paragraf bile konuşmayan sayın Şansal BüyükA hiç çıkıp da kaliteden bahsetmesin.
 
Cevap: Yayın Rezaleti



Güzel bir konuya deginmisin. :tiphat:



İkinci yarıda bir Galatasaray atağında sol kanatta Arda'nın Niang ya da Yobo'yu çalımladıktan sonra savrulan tekme neden iredelenmiyor?



Böyle bir tekme oldugunu bilmiyordum bile ben.
 
Cevap: Yayın Rezaleti



Diğer kanallara verilen özet 4 dk ve barosun pozisyonun tekrarı yok. Baros un gönül topu çalıp golü attığı.



Baros bu pozisyonda topa vurduğu için sarı körürken bundan önce özer ofsayt olan posizyon da topa vurmasına hiçbirşey verilmedi.



Özer hakeme horozlanışından sonra kırmızı kart değilde sarı gördüğü pozisyonu.



Evet Ligtv hepsiniz.
 
Cevap: Yayın Rezaleti



Çünkü çoğu Galatasaray lı ya ligtv sini kapattırdı ya da maçları izlemiyor.Adamlar sezon başında rekor ücret ödediler yayın haklarına,fener şampiyonluğa giden tek büyük takım olduğu için mecburen onların taraftarlarına yalakalık yapacaklar.Başka tutunacak dalları kalmadı çünkü,eğer fener taraftarını kaybederlerse iflas ederler artık,bu yüzden taraflı yayın yapıyorlar.Bu yazımdan ligtv yi ya da diğer medyaları savunduğum anlaşılmasın,ticari yönden durum bu.
 
Cevap: Yayın Rezaleti



Şansal Büyüka sürekli kimsenin aklında kalmasın deyip deyip bunları neden göstermeyip üstünde durulmadığını merak ederim
 
Cevap: Yayın Rezaleti



Kadiköy'de yayinci kurulusun kablosu kesildi, yayin gitti ve ne oldu? Baska bir takim yapmis olsaydi neler olurdu. Yayinci kurulusun rengi belli ve Semih rendasimin yazdiklarina katiliyorm.



3D ilgili ufak bir not:



Ingiltere ve Ispanyadan sonra 3D yayin yapan 3. kurulus Digiturktur diye reklam yapiyorlar. Bundan en az 1 ay önce Almayada Sky kanali bir Bundesliga macini 3D verdi. Demek ki böyle yalanlarla marka degeri artiyormus.



Herkese iyi geceler
 
Cevap: Yayın Rezaleti



Benimde maç içerisinde çok dikkatimi çekti bunlar.Hiçbir özette 2. madde yok.Resmen koymamışlar pozisyonu özetlere kimsede merak edip sormuyor bile demekki.

3. Maddeye gelince Dün Şansal Büyüka ile Maraton'da kritik dkları gösteriyor.Ardanın çalımdan sonra Yobodan yediği tekmeyi kesmişler çizgiden içeri çevirdiği kısmı gösteriyorlar.Yahu el insaf diyip kapattım tv'y
 
Cevap: Yayın Rezaleti



bizim başkandan kaynaklanıyor bu..başkan çıkmış sabah gazetesine röportaj vermiş fırat aydınus bizi doğradı demiş sonra da eklemiş tv de gazetede kimse yazmıyor diye dert yanmış.

o gece basın toplantısı yapacak o hakemi 25 milyon taraftarın kucağına bırakacaktı, ağlamayacaktı yani gazetelerde..

biz son zamanlarda fener maçlarını bu yüzden kaybediyoruz.

saha avantajının ne kadar büyük olduğunu son maçta gördük.hedefi olan psikolojisi bozulmamış bir takım çok rahat yenerdi feneri..

ama hakem hatalarının sahaya rağmen fener lehine devam etmesi başkanla alakalı..

saraçoğlunda geçen sene alexin ofsayt golünü görmeyen gözler 2 ofsaytı kaçırmıyor..

bence kalıcı tek çözüm haluk ulusoyun başkan olması..aziz yıldırımla demirören tarzı polat tarzı boş konuşan başkanlar değil yumruk vuran kelle koparan başkan eşit şartlarda rekabet edebilir..

maç sonrası GSARAY olsa kazanan rakip sahada bu kutlamaları yaptırır mı aziz?

bunu bizim başkan centilmenlik sanıyor..

rekabet hangi psikolojideyse öyle davranacaksın kusura bakmasın ama bu enayilik.
 
Cevap: Yayın Rezaleti



Benimde dikkatimi çekti o pozisyon.Barosun Gökhandan aldığı pozisyonu hiç göstermedi ve Baros un sözde ofsayt pozisyonu var ama Barosda belli olmuyor nerde olduğunu ve çoğu spor yorumcuları ofsayt değil dedi ve Lig tv bunu bi kere gösterdi ve ordada hiçbişe belli olmuyordu.



TRT de verilen yaklaşık 10dk ya yakın özettede bunlar hiç gözükmedi.
 
Cevap: Yayın Rezaleti



Benimde maç içerisinde çok dikkatimi çekti bunlar.Hiçbir özette 2. madde yok.Resmen koymamışlar pozisyonu özetlere kimsede merak edip sormuyor bile demekki.

3. Maddeye gelince Dün Şansal Büyüka ile Maraton'da kritik dkları gösteriyor.Ardanın çalımdan sonra Yobodan yediği tekmeyi kesmişler çizgiden içeri çevirdiği kısmı gösteriyorlar.Yahu el insaf diyip kapattım tv'y



Tv yi değil, bence üyeliğini kapat Kardeş....
 
Üst Alt