Yekta Kurtuluş Analizi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yekta Kurtuluş Analizi


YEKTA KURTULUŞ ANALİZİ



530613510.jpg




KÜNYE



Geldiği Kulüp: Kasımpaşa

Forma No: 25

Mevkileri: Ortasaha kanat ve ortasaha merkez

Uyruk: Türkiye

Yaş: 25

Kullandığı ayağı:Sol

Boy: 1.75

Kilo: 70



ÖZELLİKLERİ



Yekta futbola İzmirspor'da başlamış ve ordan Kasımpaşa'ya transfer olmuştur.İlk defa geçen sezon Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçıyla dikkatleri üzerine çekmişti.O maçı 3-1 Kasımpaşa kazanırken Yekta mükemmel oyunuyla maça damga vurmuştu.Top tekniği çok mükemmel olmasa da,paslarıyla fark yaratabilen bir oyuncu olduğu söylenebilir.Futbolu aklıyla ve akıllı oynayan bir adam.Geçen sezon ASY'de Kasımpaşa ile oynadığımız maçta da çok etkili olmuştu ve golünü de atmıştı.O maçı takımı 4-1 kaybetsede Yekta yine iyi oyunuyla dikkat çekmişti.Yekta topu iyi biliyor,yani aslında öyle 4 adam geçip gol atabilecek fuleli bir oyuncu değil.Sade ama inanılmaz yararlı bir adam.Oldukça da karakterli olduğunu söylebilirim,zira geçen sene bize attığı beraberlik golünden sonra sadece yüzüğünü öptü ve sakince sevincini yaşadı.Yekta'da Türk futbolcusunda alışık olmadığınız derecede bir soğukkanlılık var bu da önemli.Gerçekten Barış-Ayhan-Mustafa 3'lüsünden sonra iyi bir etki yapacağını düşünüyorum.Mental özellikleri gayet üst düzey.İki ayağını da kullanabilen bir oyuncu.

17 Kasım'da Hollanda maçıyla ilk kez A Milli takım formasını giymiştir ve Kasımpaşa'nın A milli takıma verdiği ilk futbolcudur ayrıca.2 sene önce Kadıköy'de FB-GS derbisine seyirci olarak gittiği iddaa ediliyor bir de kendisi hakkında.Kendisi yeni bir "Hasan Şaş" olabilir diye düşünüyorum,umarım sonu benzemez.Yekta umarım takımdaki hırstan,kazanma hevesinden,futbol aşkından,Galatasaray ruhundan yoksun mahalle takımında bile istenmeyecek adamlar yerine Parçalı'yı geçirip büyük takımda oynayamaz diyenlere en iyi cevabı verecektir.Hoşgeldin Yekta umarım kalıcı olursun..



Mert Erak
 
Cevap: Yekta Kurtuluş Analizi



Insallah kalici olur cok Yetenekli bir Futbolcudur. Ve Emre Belözoglu'ndan 1000 kat daha terbiyeli bi cocuk bu cocuk BAM'dan birinin yerine oynamali
 
Cevap: Yekta Kurtuluş Analizi



Bana çok koşmayan bir oyuncu gibi gelmişti izlediğimde, aslında fazla da dikkat etmedim. Umarım ortasahanın ortasında oynayabilecek tempoya sahiptir.
 
Cevap: Yekta Kurtuluş Analizi



Analiz için teşekkürler,ellerine sağlık Mert kardeşim. :tiphat:



Yekta daha öncedende beğendiğim ,Galatasaray aşığı bir futbolcu.



Başarılı olacağına inanıyorum.Allah(c.c.) yardımcısı olsun.
 
Cevap: Yekta Kurtuluş Analizi



Çok yetenekli gercekten,,maç içinde inanılmaz işler yapıyor çok büyük yetenek..Gelecek vaad eden 26 yasında 4 milyon euroluk futbolcumuz,,şişirmeye devam!!!!
 
Cevap: Yekta Kurtuluş Analizi



Biz küçüldük.Yekta büyük takımların büyük futbolcusu olamaz.Ancak küçük takımların yıldızı olabilir.Adamın ne bir yırtıcılıgı var ne adam gecmesi var ne pozisyon yaratması var ve fiyatı 4 milyon euro..Tamam oyuna katkısı olur Gs'yi taşır sürükler tempo yapar ver 4 de ver 6 da ver,adamın kapasitesi bu kadar yanındaki adama dogru duzgun pas veremiyor ki bu adam,Gsmize Kasımpaşa'nın ve Sezgin'in büyük ikramıdır Yekta Kurtuluş!!!
 
Cevap: Yekta Kurtuluş Analizi



4m euro çok ama fiyat yabancı kontenjanı ve yerli oyuncu yetişmemesine bağlı. Alınabilecek bir yerli göbek söyleyin de o zaman 3.75m euro çok diyelim...



Yekta çok yetenekli çok ust düzey diyen var mı, ben demedim hiçbir zaman beklentim de olmadı o kadar buyuk. Yekta A Milli takımın ilk 11 oyuncusu falan da olamaz asla farkındayım. Yekta, A2 Milli takımı seviyesinde, Umut, Serkan Balcı, Hakan Balta, Selçuk İnan, Sezer kalitesinde bir adamdır. Yekta bu takımı taşıyacak oyuncu olamaz ama orta saha göbek rotasyonunda takıma koysan sırıtmayacak oyuncudur. En kötü yerlin Yekta gibi olsa sırtın yere gelmez. Bizim sorunumuz bu işte en kötü yerli Yekta kalştesinde değil.



Yekta kanat-açık oyuncusu değil, göbek oyuncusu aslen.
 
Üst Alt