Yekta Kurtuluş: "Muslera ya da Selçuk, kaptanlık peşine düşecek isimler değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yekta Kurtuluş: "Muslera ya da Selçuk, kaptanlık peşine düşecek isimler değil"


715796.jpg

Antalyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalar:


"Galatasaray maçında hem istatistiklere bakınca, hem oyuna da bakınca biz galibiyete daha yakındık. Pozisyonları değerlendiremedik"

Galatasaray en iyi oynayan takım

"Galatasaray bana göre ligin en iyi oynayan takımı. Futbol skor oyunu sonuçta ve en çok gol atan takım Galatasaray. Seyretmesi keyifli bir takım. Üst düzey oyuncular geldi. Zaten büyük değerlere transfer edildiler. Lig 5-6.haftadan sonra netleşir ancak şuan uyumlu gözüküyorlar"

Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşmak istiyoruz


"Henüz Menez ile idman yapma şansımız olmadı, sakatlandı. Nasri geç katıldı. Hastalığı oldu, sakatlığı oldu. Birbirimize alıştıktan sonra bizde çok iyi takımız. Gecen sezon kaçırdığımız Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşmak istiyoruz."

Kulüp olarak hedeflerimiz büyük

"Antalya diyince hep 'tatil şehri' olarak geçiyordu ama artık 'futbol şehri' olarak geçiyor. Önümüzdeki senelerde daha büyük transferlerde gelebilir. Kulüp olarak hedeflerimiz büyük. Önümüzdeki senelerde şampiyonluğa oynayacak bir takım olacağız.

Bıraktıktan sonra futbolun içinde olur muyum bilmiyorum

"Futbolun içinde çok fazla kalmak istemiyorum. Futbol oynamaktan keyif alıyorum. Yönetmekten yada antrene etmekten keyif alır mıyım bilemiyorum."

"Büyük paraların döndüğü yerde çok fazla oyun var. Bu oyunun içine girer miyim bilmiyorum."

Muslera yada Selçuk kaptanlık peşine düşecek isimler değil

"Selçuk İnan, Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncularından biri. Bazen işler ters gider. Taraftarın arkasında durması gerekiyor bence. Bir çok kez başarı ve kupa kazandırmış bir oyuncu. Milli Takımda da çok önemli başarılar yaşadı. Muslera’nın kaptan olmasına da sorun çıkaracak bir isim değil. Selçuk İnan’ın art niyetli olmadığı bilinmeli."

"Abi kardeş ilişkisi vardır ikisi arasında. Muslera yada Selçuk kaptanlık peşine düşecek isimler değil. Muslera çok iyi bir karakter. Türkiye’deki tüm takım taraftarlarının sokakta görse sarılacağı bir isim. Çok iyi bir insan"

Ajansspor
 
Galatasaray gündemini Arda'dan Yekta'ya Galatasaray eskisi topçular, kıçı kırık menajerler, ciğeri beş para etmez muhabir ve yorumcular belirliyor ve maalesef bu yönetimden bu sorunun çözümüne dair bir beklentim yok.
 
Herkes ağız birliği etmişcesine Selçuk'un art niyetli olmadığını söylüyor. Ama saha onun art niyetli olduğunun kanıtı.

Ayrıca taraftara laf atmayı bırakın artık. Taraftar yeteri kadar sabır gösterdi. Artık kimse sabır istemesin.
 
İyi de kardeş bize ne? Selçuk'un zaten bunu sorun edip etmeme lüksü yok bir şey lütfetmiyor yani bize çünkü kendisi çeyrek asırdır kötü oynayan bir futbolcu ve artık oynayamıyor da adamlığı, kardeşliği bizi ilgilendirmiyor bu konularla dostları veya aile yakınları ilgilensin burası bir futbol kulübü.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Boş boş konuşuyorlar... Ulan Selçuk bu zamana kadar kaptanlık namına ne yapmış? Kimse bunun cevabını vermiyor... Parasında indirime mi gitmiş, takımdaki hizipçiliği mi bitirmiş(ki kendisi baş hizipçi), anlaşmazlıkları mı çözmüş, takımı saha içinde organize mi etmiş, sahada takımının hakkını mı korumuş? Ulan ne yapmış bu adam bu zaman kadar?
 
Üst Alt