# Yekta Kurtuluş | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Yekta Kurtuluş


Sarı Kırmızılı ekip sözleşmesi süren bir oyuncuya daha transfer teklif etti.



741124832.jpg




Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan’ın haberine göre, Kasımpaşa’nın bu yıl öne çıkan oyuncularının başında gelen Yekta’ya Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in geçen ay transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Kulübüyle sözleşmesi 2010–2011 sezonunun sonunda bitecek olan Yekta Kurtuluş’un teklifi reddettiği belirtildi.



Oyuncuya gelen tekliften Kasımpaşaspor’un haberinin olmadığı, Yekta’ya teklifin gizli tutulması telkininde bulunulduğu bildiriliyor. Menfaatleri için bugünlere kendisini getiren Kasımpaşa’ya ihanet etmeyeceğini ifade eden Yekta, kulübüyle önümüzdeki günlerde sözleşmesini uzatacak. Kasımpaşaspor da Yekta’yı satmama kararlılığında.



Adnan Sezgin’in aynı menajere (Engin Kırkpınar) bağlı bulunan Bursaspor’lu Ozan İpek’e de transfer teklif ettiği, Ozan’ın da teklifi reddettiği ve takımıyla sözleşmesini uzattığı öğrenildi.





Not: Yaa Allah aşkına bir işide düzgün bitir bea Adnan Sezgin :(
 
Cevap: Galatasaray'ın teklifini geri çeviren Kasımpaşalı!



Yekta abiyle az muhabbetimiz geçmedi İzmirspor'da kendisi hasta Galatasaray'lı.



Yekta sola mükemmel bir alternatif olur.
 
Cevap: # Yekta Kurtuluş



Bize attığı golden sonra sevinmemesinden ve maçtan sonra yaptığı açıklamadan Galatasaraylı olduğu tahmin edilebiliyordu. Olası bir transfer umarım Mustafa Sarp sürecinde seyretmez. Gerek oyun bakımından, gerekse yapılacak yorumlar bakımından.
 
Cevap: # Yekta Kurtuluş



Yekta'yı çok beğeniyorum ben Kasımpaşa'da çok güzel oynuyor. Hemde İzmir'li Metin Oktay gibi :)
 
Cevap: # Yekta Kurtuluş



Şu sözleşmesi devam eden oyuncuya teklifte bulunmak lafına uyuz oluyorum. İlk önce futbolcuyla görüşülür, futbolcu razıysa kulüple pazarlığa girşilir. Doğrusu budur.
 
Cevap: # Yekta Kurtuluş



Hamit , Nuri , Murat Ceylan, Kayserili Abdullah,Belediyeli Mahmut Tekdemir veya Kasımpaşalı Yekta'dan en az 2 tanesini almamız lazım.
 
Cevap: # Yekta Kurtuluş



Yekta iyi oyuncu.Onu Galatasaray formasıyla izlemek isterim.Golleri kadar asistleriyle de takıma katkısı olur...
 
Üst Alt