YellowFriday! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
58fec5737348472fbe4e8a6aeef42cde.jpeg

Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni başkanı Mustafa Cengiz'in "Destek lafla olmaz, eylem sözle olmaz" çağrısına taraftar kayıtsız kalmadı. Sarı-kırmızı renklere gönül veren taraftarlar yakın tarihe damga vuracak bir kampanyanın fitilini ateşledi.

#YellowFriday etiketiyle sosyal medyada kenetlenen Galatasaray taraftarı Cuma günü GSStore'a akın edecek. Mustafa Cengiz başkanlığında, İmparator Fatih Terim yönetiminde 21. şampiyonluk için durmaksızın ilerleyen Galatasaray'da taraftar, Cuma günü GSStore'a, Cumartesi günü ise Osmanlıspor maçı için Türk Telekom Stadyumu'nda buluşacak!

21. şampiyonluk yolunda Galatasaray kenetlenecek, Galatasaray kazanacak!


DETAYLI BİLGİ: www.gsstore.org
 
Forum'da herkesi fenerli ilan edip evinde 1 tane lisansli urun bulunsurmiyan sahsiyetler bir zahmet birseyler ateslesin.
 
Adam baskan olali 1 hafta bile olmamasina ragmen daha simdiden Dursun dan kat kat daha vizyoner oldugu kolaylikla gözlemlenebiliyor.
 
GS Store ürünleri çok kısıtlayıcı. İşe giyebileceğin bir gömlek, çok renkli olmayan ama armanın uctan göründüğü bir kravat. Ağır bir tişört. Yok! Hepsi statta giyeceğin ürünler. Gömlek üretiminin olmaması başlı başına bir rezalet. 30'unu geçmiş bir adama şunu giydirebilir misiniz?

E88015 SWEAT - ERKEK > Sweatshirt

Bir de şu gömleklere bakar mısınız?

Erkek Tekstil / Gomlek – Fenerium

31'e her şey yakışır.
 
Gercek takimdaslik takima verilen MADDI katki ile olculur

Eger profesyonellik icin klupten beklentimiz varsa once seyirci olarak bizim de profesyonelligi anlamak ve kabullenmek geregimiz vardir

oyle biz neferleriz , yok kanimiz sari kirmizi akiyor ile olmuyor 2018 dunyasinda bu isler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt