Yeni Bir Seri Olur mu? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yeni Bir Seri Olur mu?


Ortalığı yangın yerine çevirmeyi bir kenara bırakıp gelelim hayatın gerçeklerine;

Devre arasına kadar oynayacağımız 3 maçın 2'si içeride (Akhisar - Göztepe) ve Malatya deplasmanı.

9 puan zor değil, sezon başındaki reaksiyon verilirse 3'te 3 yapabiliriz. Bu durumda devreyi lider kapatabiliriz.

2. yarıdaki ilk 5 maçımız:

Kayseri (D)
Osmanlı
Sivas (D)
Antalya
Kasımpaşa (D)


Buradan sonra biraz daha zor maçlar geliyor:


Bursa
Karabük (D)
Konya
FB (D)
Trabzon


Bu 5 maç şampiyonluk için çok önemli bence, fikstür bizim için gayet iyi. Devre arasında yapılacak takviyelerle (sol bek, sol açık, yedek forvet) şampiyonluğun en büyük adayı olabiliriz.
 
Kayseri,Sivas ve Kasımpaşa deplasmanlarından kayıpsız çıkamayız bence fb maçına kadar diğer maçlarda zorlanacağımızı düşünmüyorum.
 
kayseri ve sivas depleri çok zor geçer kışa geliyor. Karabük depinde de uzun zamandır kazanamıyoruz diye hatırlıyorum. Diğeride fb müsabakası zaten. Ben pek beğenmedim fikstürü işimiz kolay değil. Tek güvence İgorun küçük maçlardaki başarı oranı.
 
Bu konuyu kapatalım bence artık, sezon sonuna kadar devam edip sözleşmesini tamamlayacak gibi duruyor. Destek vermek düşüyor bize, ilk 8 haftadaki oyunu ve o sinerjiyi tekrar yakalayabiliriz.

Tudorun sezonu bitirme ihtimali yüzde 1 bile değil ama neyse kapatalım o halde tudor mevzusunu.

İç saha anadolu maçlarında fire vermeyiz , deplasmanda malatya, karabük ,paşa , sivas , kayseri alayı zorlar en az 2 maçta takılırız fb harici , fb dahil 3 maçta puan veririz.
 
Tudorun sezonu bitirme ihtimali yüzde 1 bile değil ama neyse kapatalım o halde tudor mevzusunu.

İç saha anadolu maçlarında fire vermeyiz , deplasmanda malatya, karabük ,paşa , sivas , kayseri alayı zorlar en az 2 maçta takılırız fb harici , fb dahil 3 maçta puan veririz.

Derbi kazanma konusunda Tudor'un üzerine çok gidildi (haklı olarak), Kadıköy'de 3 puan alıp hepimizi susturabilir.
 
Arenada alamamış kadıköyde mi alacak gerçekten azda olsa inanıyon mu sen alabileceğine ?

mJ93zZ.jpg
 
Sanmiyorum.

Sirf Kayseri örnegi üzerinden konusursam bile adamlar bizimle oynarken bambaskaydi bizden sonra bambaskaydi. Yani biz bunlarla oynadigimizda su anki güclerinde degillerdi asla.

Ligin ikinci yarisinda Anadolu maclari cok daha cekismeli gececektir cünkü ölüm kalim maclari artik yavas yavas öne cikacaktir. Öyle burada millettin yok Anadolu takimlarini yenelim biz rahatca sampiyon oluruz diye düsünmesi abesle istigal etmekten baska birsey degil. Biraz mantikli düsünen bir adam kendini böyle sacmasapan bir düsünce ile avutmaz. Galatasarayli oldugunuzu iyice unuttunuz sanirim son 3 sene de Dursun denen hain yüzünden taraftarin sekli kaydi iyice.

Bunun hic bir sekilde elle tutulur bir yani yok. Diyelim yine ilk devre de oldugu gibi büyük maclarda neredeyse 0 cekip tamamen Anadolu üzerinden puan toplama hesaplari yapmak resmen komedi baska birsey de degil. Haftalar gectikce alt tarafta ve üst tarafta isler daha da kizisacak ve takimlarin hedefleri dogrultusunda her puan altin degerine gelmeye baslayacak. Hadi diyelim Tudor denen manyak ile büyük maclari iska gecip tüm Anadolu maclarini aldik, siz gercekten ligin son haftalarinda bu korkak herifin sampiyonluk baskisini kaldirip o zorlu sürecten alninin aki ile gecebilecegine inaniyor musunuz?

Inanan varsa resmen hayal dünyasinda yasiyordur. Ya da ayni o manyak herif gibi delidir. Baska da birsey demiyorum.
 
Son düzenleme:
Bu konuda bir analiz yapmistik aslinda . Eger fb bursa gibi bjk kayseri gibi deplasmanlardan 3 er cikarmaya baslarsa bizim de artik mac ayrimi sansimiz kalmaz

unutmayin bu puan farkini acarken ornegin fb ne yapti , goztepe-trabzon-kayseri-osmanli gibi maclarda puanlari dagitti

gs ve basaksehir gibi maclari da alamadi

ama simdi antalya bursa gibi deplasmanlari da atlatmis durumda . Onlarin konya deplasmanlari kaldi zor denebilecek sonra trabzona gidecekler ikinci yari basinda

tek tek tum takimlari yazmak istemem ama mesela sonuncu karabuk , o deplasmana gittigimizde zorlu olacagi net
 
Kış ayına denk gelecek kayseri ve sivas maçlarının yeni statlarda oynanacağı için buzlu sahalar olmayacağını ümit ederek fb maçına kadar 1 beraberlik 10 galibiyet bekliyorum tahmin ediyorum umut ediyorum..
Şaire sormuşlar giden mi kalan mı terketmiştir diye o da demiş bugün Galatasarayın maçı var kalanın da gidenin de aruna kone demiş

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Son düzenleme:
Üst Alt