Yeni sezon formalarımız | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yeni sezon formalarımız


İŞTE YENİ SEZON FORMALARIMIZ



Geçen sene Mart ayında kendi kaynaklarımızdan aldığımız kesin bilgilerle formaları daha çıkmadan 4 ay öncesinde duyurmuştuk. Bu sezon yepyeni bir marka ve gerek çok geç tasarlanmaları gerekse daha ilk sezon oldukları için çok sıkı korunan yeni formalarımız var.



Etrafta dolaşan duyumlar var ancak biz her duyumu buraya yazmıyoruz. Kendi güvenilir kaynaklarımız olmadığı sürece pek yer vermiyoruz açıkçası. Forumun başganlarından Recep Çınar yaklaşık 2 hafta önce sağlam bir kaynaktan yeni sezon formalarımız hakkında duyumlar almıştı, bu 2 hafta içinde ben kendi kaynaklarımdan bu duyumları kesinleştiremedim. Ancak Recep yeni bilgiler ve teyitler ile mesaj yolladı bana. Bugün de hemen hemen aynı bilgiler ile Footballove'dan Koray ile temasa geçilmiş. Bilgiler birbirleri ile örtüşünce artık yazmakta fayda var. Bizim bildiklerimizi, duyduklarımızı bütün taraftarlar ile paylaşmak gerek.



İŞTE YENİ SEZON FORMALARI;



- PARÇALI FORMA



- BEYAZ FORMA



- SARI FORMA



- SİYAH FORMA



AYRICA;



-Galatasaray Store kapanıyor, gelecek sene storeumuzun adı Galatasaray Nike Store olacak ve stada 3 katlı dev bir mağaza dikilecek.



-Korsan sorununa çözüm olarak formalarda müthiş ve taklit edilemez detaylar olacak. Barcelona-Arsenal-Man U kalitesinde ve ciddiyetinde formalar üretilecek.



-Nike Hollanda bizim işle ve formalar ile uğraşan ekip. Nike Türkiye ile alakamız yok. Muhatabımız tamamıyla Nike Hollanda.



-Sarı ve siyah formalarımız düz olacak ve Brezilya'nın Dünya Kupası'nda giydiği gibi omuzlardan şeritler inecek. Bu 2 formanın sadeliği formanın içine işlenmiş müthiş detay ve desenlerle süslenecek. Beyaz formamızda Nike'ın gelecek senede de kullanmaya devam edeceği tırtıklı çizgiler olacak. Biz boydan geçeceğini tahmin ettik.



-Formalar 2 tip üretilecek. Bir taraftar bir de Dri-Fit. Taraftar formalarının fiyatı 70-80 arası (tam rakamı vermeyeyim), Dri-Fit formalar ile 95-100 arası bir fiyattan satılacak.



Bizim aldığımız bilgiler bu yönde. Yeni bilgiler geldiği zaman yazmaya devam edeceğiz. Kesinlikle kaynaksız kullanmamanızı rica ederim. Özellikle kefal gazetelere bu ricam.



GALATASARAY FORMALARI: İŞTE YENİ SEZON FORMALARIMIZ
 
Cevap: Yeni sezon formalarımız



Nike'ın Adidas ile olan sözleşmemizi yırttırdığından dolayı bu işi ciddiye alacağı belliydi :)
 
Cevap: Yeni sezon formalarımız



Vay be. Galatasaray Nike Store hee. Belki böylece Store dışında Nike'ın ürünlerinin satıldığı yerlerde de satılır ürünlerimiz. Adamlar geleceği gördü tabi :) Çok güzel olur, formaların da üst düzey kalitede olacağı aşikar.
 
Cevap: Yeni sezon formalarımız



-Sarı ve siyah formalarımız düz olacak ve Brezilya'nın Dünya Kupası'nda giydiği gibi omuzlardan şeritler inecek.



Bahsedilen forma bu sanırım:



nik40346ajchc.jpg
 
Cevap: Yeni sezon formalarımız



lshop.cgi




Sari Formamiz böyle olacak.. Yesil olan yerleri Kirmizi düsünün ve Galatasaray Logosu..
 
Cevap: Yeni sezon formalarımız



fontlar adam gibi olsun başka bir şey istemiyorum. nike'ın minimalist tasarımlarına her daim güvenmişimdir.
 
Üst Alt