Yeni Uçaklar Yolda! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yeni Uçaklar Yolda!


8067b4ae050041379ad0c0eca367c452.jpg

Galatasaray yönetimi, imza aşamasına getirdiği Feghouli'nin ardından Fernando ve Ndiaye konusunda önemli aşama kaydetti.


Uzun bir süredir Feghouli konusunda temaslarını sürdüren Galatasaray, oyuncuyla anlaşma sağlamıştı. Ancak Cezayirli oyuncunun kulübü West Ham United ile alacakları konusundaki sorunu çözmesini bekleyen yönetim, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli konusunda başarılı futbolcuyla resmi sözleşme imzalayacak. Feghouli'nin resmen açıklanmasından sonra Galatasaray'ın Avusturya kampına katılacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılıların orta sahaya takviye için temaslarında sona yaklaşıldı. Manchester City'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando için pazarlıkları sürdüren Galatasaray, olumlu sonuç almak üzere. Oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan yönetim, İngiliz kulübüyle son aşamaya getirdiği pazarlıklardan olumlu sonuç alırsa transferi resmen açıklayacak.

Osmanlıspor'dan Ndiaye için Ankara'da görüşme yapan Galatasaray ilk toplantıdan olumlu sonuç alamamıştı. Ancak sonraki görüşmelerde Galatasaray'ın 5 milyon Euro'luk teklifin üzerine çıkması, Osmanlıspor'un pazarlıkta indirime gitmesiyle oyuncu için anlaşma zemini oluştu.

Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor'un mutlaka kadroda görmek istediği N'Diaye için yetkililere transferin bitirilmesi talimatını verdi. Ndiaye konusunda yapılacak görüşmeler neticesinde taraflar uzlaşma sağlarsa başarılı futbolcu sarı kırmızılı takıma imza atacak.

NTV Spor
 
Üst Alt