Yeni Yabancı Sınırı 8+3 Olacak İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yeni Yabancı Sınırı 8+3 Olacak İddiası!


a0252bbcf2a7e4f4a9862ceea5fd7fb7.png
 
getirecekseniz bari kadrodaki yerli oyuncuların çoğunun altyapıdan yetişme şartı olsun tarık çamdal burak yılmaz selçuk gibi yatarım para mı cukkalarım tipleri beslemekten başka bi halta yaramaz yabancı sınırı. öteki türlü en azından futbolcu üretimi artar
 
Hayirdir? Bakiyorum herkes kabullenmis durumda? Bumu sizin durusunuz? O yabanci sinirini tekrar bu ülkeye getireni yok edecegiz! Sonuna kadar savasmak gerek. Sosyal medya üzeri baski bile yardimci olabilir, en azindan denemek lazim!
 
Bari en azından 8+3, 7+5 gibi arada "artı" işlemi olan bir sınır olmasa. Yap düz 11, ister sahaya sürelim ister yedek bekletelim. Hem 11 yabancı oyuncu alabilirsin diyorsun, hem de bu adamları oynatmama izin vermiyorsun. Kulübede oturacak oyuncuya neden para verelim?
 
Hayirdir? Bakiyorum herkes kabullenmis durumda? Bumu sizin durusunuz? O yabanci sinirini tekrar bu ülkeye getireni yok edecegiz! Sonuna kadar savasmak gerek. Sosyal medya üzeri baski bile yardimci olabilir, en azindan denemek lazim!
Yahu Hakan tek bir tane atar içermeyen mesajın yok. Ne kabullenmesi, burada kimse bir şeyi kabul etmiyor. Bunu ister kabullenelim, ister kabullenmeyelim, bu sınır gelecek. Bizimkisi en azından kabul edilebilir bir kısıtlama ummak.
 
Son düzenleme:
Baydı artık yabancı sınırı muhabbeti. Çağ dışı bir uygulama olduğu için gelmemesi konusunda pek umudum yok. Büyük ihtimal seneye 8+3 yada 8+4 falan olur gibi. Umarım akılları başına gelir de vazgeçerler bu sınır sevdasından.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu dedikodular çıkınca 8 yabancının ilk 11 için ideal olabileceğini söylemiştim.

Sonuçta her bir takım 3 kaliteli Türk oynatacak. Onlardan da kurulur bir takım her iki taraf mutlu olur.
Ancak bu yabancı sınırının asıl derdi Burak,Arda gibi şerefsiz yerlilerin yatarak kendilerine tanrı muamelesi görmek istedikleri, Rıdvan,Acun gibi boş beleş adamların futbol sektöründe feodal beyleri olmak olduğu için bana pek ikna edici gelmedi.

Seneye 8 ertesi sene 7 sonraki sene 6 sonraki sene de 5 olur gibi.
 
Yedek için yabancı almak kadar malca bir şey olamaz. Direk çöpe atılan para. 8+3 ile bitmez bu iş. Bunu kabullenenler yeni 6+2+2 lere hazırlıklı olsun. Geldiğimiz yere geri dönüyoruz.
 
Beinsports üyeliğimi iptal ettiririm hemen. 10+1 bile olsa iptal ettiririm.
100 yılda üç tane şampiyonaya katılabilmiş bir milli takımı sanki yabancı kuralından sonra başarısız olmuş gibi anlatanlara, milli takımı bir bunağın eline bırakanlara, yıllarca takımlarını brezilyalılarla doldurup başarılı olan o bunağa, milyon euroları cebe indiremiyoruz diye ağlaşan çapsız yerli topçulara inat bir yerli oynatma zorunluluğu bile gelse iptal ettiririm üyeliğimi.
 
Üst Alt