Yeni Yabancı Sınırına Çözüm! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yeni Yabancı Sınırına Çözüm!


b6af07c7df3b4f0d8fe3c31807f3a543.jpg

Cimbom, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan gelen yabancı sınırında düzenleme sinyallerinin ardından yol haritasını belirledi.


Galatasaray ‘yabancı' sınırlamasına karşı olsa da vakit geçirmeden Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün hazırladığı B Planı'nı devreye soktu.

Yaz transfer döneminde 10 yabancı alan sarı-kırmızılılar bu kez rotasını Türkiye Cumhuriyeti pasaportu olan futbolculara çevirdi.

DEVRE ARASI 2 TRANSFER


Cenk Ergün'ün talimatı ile scout ekibi taramalara başlarken Galatasaray ara transferde en az 2 yerli oyuncutransferi planlıyor.

Hem kadroyu gençleştirmek hem de yabancı kontenjanına takılmayacak isimler arayan Cimbom'un gözdeleri arasında Fortune Düsseldorf’un 22 yaşındaki milli stoperi Kaan Ayhan var.
Roma'nın Bröndby'den transfer ettiği 20 yaşındaki Rezan Çorlu da sarı- kırmızılıların radarına takıldı.

KAYNAK ALMANYA


Valencia altyapısında yer alan ve 30 Kasım'da 16 yaşına girecek olan U17 milli Ferhat Çoğalan yakın takibe alındı.

Galatasaray scout ekibinin listesinde Hannoverli Kenan Karaman (23) ve Mete Kaan Demir (19), Leverkusenli Atakan Akkaynak (18), Schalkeli Alper Ademoğlu (19), Mainzlı Suat Serdar (20) Eintracht Frankfurtlu Şahverdi Çetin (17), Kölnlü Salih Özcan (19) ve Leipzigli Mert Yılmaz (19) gibi Türk gençlerinin olduğu öğrenildi.

Skor

Portal Konusu
 
İğrenç gurbetçi avı başladı. Yerlilere para saçma devri de başladı . İnanamıyorum valla bu ülkede her şeyden nefret ettiriliyor.
 
Başladık yine. Rezil kafaya devam. Bu ülkeden hiçbir bok olmaz. Millet Mars'a gitmenin hesabını yapıyor biz hala yabancı sınırını tartışıyor geri getiriyoruz. Allah bizim belamızı vermiş.
 
Benim yol haritam da ligi izlemeyi bırakmak olacaktır hiç kuşkusuz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Mantıklı güzel hamleler Birde alttan gelen Atalay Recep Ahmet sivri ve diğer gençlerde var. 3-4 sene sonra Harika bir türk oyuncuların ön planda olduğu takım kurarız. O zamanda gurbetçi yasağı getirilir baktılar oda olmadı yerli sınırı gelir, çünkü herşey bize göre ayarlanıyor.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Gelecek sezon 8 yabanci 11'de olsa.. Su an icin S.Aziz ve Tolga disinda 11'i zorlayan Turk yok, en az 2 yerli transferi lazim. Ya da altyapidan bazi oyunculari parlatmak lazim.
 
Buna razı olunacaksa Türk Futbolu benim için bitmiştir. Gelipte tekrar o eskiden izlediğimiz elimizin mahkum olduğu çöpleri görmek istemiyorum paramıda bunlara vermek istemiyorum.
 
Üst Alt