Yeni Yıldızlar Geliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yeni Yıldızlar Geliyor!


unnamed%2B%25284%2529.jpg

Podolski’den sonra Bruma’yı da satmaya hazırlanan sarı-kırmızılı yöneticiler, tribünleri dolduracak bir futbolcu için menajer Ahmet Bulut’a tam yetki verdi.

Galatasaray'ı sezon sonunda hareketli bir transfer dönemi bekliyor. Podolski'yi Japonya'ya satan sarı-kırmızılılar, Tottenham'ın peşinde olduğu Bruma ve Tudor'la yıldızı barışmayan Sneijder'le de yollarını ayırmayı düşünüyor.

Yıldızlarına veda etmeye hazırlanan G.Saray'da transferde rota, maliyeti ucuz isimlere çevrilecek ancak yönetim kombine satışlarını artıracak bir dünya starı takviyesine de sıcak bakıyor.

Arena'ya taraftarı çekecek yıldız için menajer Ahmet Bulut'a yetki verildiği ortaya çıktı. Emre Çolak'ı bedavaya Deportivo'ya götüren Ahmet Bulut bu yüzden geçen yaz kulübün kara listesindeydi. Ancak transferde başarısız olunmasının ardından Bulut tekrar G.Saray'la iş yapmaya başladı ve devre arasında Ahmet Çalık'ı getirdi.

Fernando Torres, Jackson Martinez ve Falcao gibi birçok dünya yıldızının Türkiye hakkına sahip olan Bulut yeni sezonda taraftarı heyecanlandıracak transfer için yönetimle koordineli çalışacak.

Sabah
 
kap bildirimi yapın gazete bildirimi değil. Bu yönetimin yıldız transferi yapabileceğini hiç düşünmüyorum.
 
Ben gecen demistim Ahmet Bulut'un Yasin'e menajer olmasi basimizi cok yakacak diye. O herifi Florya dan iceri sokmamak gerekirken simdi ayagina kadar gidip transfer yapmasini istiyorlar.

Lanet olsun kulübü yine menajerlerin oyuncagi yapacaklar. Bu herif de bizim eski topculardan biri, milletin eski topcusu kulübüne laf kondurmaz bizimkiler ise vefa vefa diye zirlayip imtikan alma pesine düserler.
 
Sayılan isimlerden Martinez ve Falcao hayatta gelmez.Torres'de 33 yaşında zaten anca yüklü maaşa gelir o da bir şeye yaramaz bu saatten sonra.
 
Sneijder podolski için gelmeyen taraftar torres falcao martinez için hayatta gelmez. İyi futbol olsa herkes gelir izlemeye iki yıldır on tane maç yok iyi top oynadığımız yönetim hala taraftar için yıldız avında

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt