Yıldırımın istediği Cimbomlu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yıldırımın istediği Cimbomlu


F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kanka'sı Adnan Polat'a müthiş bir çalım atıyor. Kiralık oynayan Yobo'nun borservisini Everton'dan almakta güçlük çeken Sarı-Lacivertliler, G.Saray'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Neill'ın işini bitirmek üzere...



Takvim'in haberine göre; Sarı-Lacivertliler önce Yobo'nun bonservisini almak için Everton'la masaya oturdu ancak İngiliz kulübünden "8 milyon Euro" yanıtı aldı.



G.SARAY NEILL'LA GÖRÜŞMEDİ

Asbaşkan Ali Yıldırım, yapılan pazarlıklarda rakamı 6 milyon Euro'ya kadar indiren Everton'la anlaşamadı. Fenerbahçe'nin rotası ise Neill'a döndü... Galatasaray'la sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Neill'la Sarı-Kırmızılılar'ın bir görüşme yapmadığı ve Avustralyalı oyuncunun bu durumdan çok rahatsız olduğu belirlendi. Kazım'ı Galatasaray'a bonservis ücreti almadan veren Başkan Aziz Yıldırım'ın "Neill'a Fenerbahçe forması giydirmek için ne gerekiyorsa yapın" talimatını verdiği belirlendi. Ali Yıldırım'ın Neill'la yaptığı görüşmelerde büyük yol kat ettiği, tarafların el sıkıştığı öğrenildi.



YENİ UCHE-HÖGH

Aykut Kocaman'ın da "Neill'ı alırsak büyük bir iş başarırız. Lugano-Neill ikilisi Uche-Högh gibi olur" dediği öğrenildi.



kaynak : sabah, takvim, milliyet, fotomaç (artık ilk kim yumurtladıysa)

Doğruluk payı olabilir mi?
 
Cevap: Yıldırımın istediği CİMBOMLU



Neill reyis adamdır bizden ayrılırsa zaten Türkiye'de durmaz ya EPL'ye ya da ülkesine döner.Aziz ``alır``.:asd:
 
Cevap: Yıldırımın istediği CİMBOMLU



Ya bizde kalır ya da ülkesine döner.



Zaten böyle bir röportajı vardı.
 
Cevap: Yıldırımın istediği CİMBOMLU



Neill'in atletini alırsınız.Bir an önce uzatmak lazım sözleşmeyi.
 
Cevap: Yıldırımın istediği Cimbomlu



Taraftar ve yönetimi birbirine düşürmek için herşeyi yapıyorlar.Yakında Cana ve Kewell hakkındada çıkar.Baktılar taraftar son zamanlarda protesto yapmıyor buda işlerine gelmedi..
 
Cevap: Yıldırımın istediği Cimbomlu



Neill fiyatını arttırmaya çalışıolar sırf bize zarar olsun diye Stoch transfernde yaptıkları gibi adam 2m euro verdiler ama adamdan verim alamıolar
 
Üst Alt