Yılmaz Vural'ın Yeni Takımı Belli Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
606

Metin Diyadin ile yollarını ayıran Akın Çorap Giresunspor'un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural oldu.


Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden Akın Çorap Giresunspor, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Giresunspor'un kendi sahasında İstanbulspor'a yenilmesinin ardından istifa eden teknik direktör Metin Diyadin'in yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Yılmaz Vural ile anlaşma sağladıklarını söyledi.

Birkaç gündür İstanbul'da Yılmaz Vural ile görüşen Bozbağ, bugün öğlen saatlerinde anlaşma sağladıklarını duyurdu.

27.TAKIM

Geçtiğimiz yıl Göztepe'yi Süper Lig'e taşıyan Yılmaz Vural, daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor, Karabükspor ve Adana Demirspor'da görev yapmıştı.

4 ŞAMPİYONLUĞU VAR


Kariyerinde 1994-1995'te Eskişehirspor, 1995-1996'da Sarıyer, 2005-2006'da Antalyaspor ve 2017-2018'de Göztepe'yi Süper Lig'e çıkaran Yılmaz Vural, 2016-2017 sezonunda ise Adana Demirspor'un başında play-off'ta penaltı atışları sonucunda kaybetmiş ve Süper Lig'in kıyasından dönmüştü.

A Spor
 
Harikulade bir birliktelik. Yılmaz hocam şanlı göztepeden sonra şanlı Giresunumuzu da süper lig semalarına çıkaracak.
 
Üst Alt