Yine ve Yeniden Üçlü Savunma! - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yine ve Yeniden Üçlü Savunma!


bu 442 fetisi anlayamadim bir turlu oyun takim oynuna dogru yururken 2 oyuncuyu forvete izole etmek ne kadar mantikli i dont know. uzun top mu oynayalim bide
 
3-5-2'ye uygun takımla oynanabilir. Ama 3-4-3 gibi garabetle olmaz.
3-4-3 için çok sağlam orta saha gerekiyor ve hadi oynayalım diyerek oynayamazsın abi. Baya baya 4-5 sene sabırla çalışarak anca oynarsın.

Bizim takım mevcut oyuncula defansif olarak oynayabilriz ama ofansif olarak 3-5-2 için oyuncuları yerleştiremeyiz. Kendimizi net ofansif olarak baltalarız.
 
Yav hocam kusura bakma ama boş konuşuyorsun. 4-4-2 yi tembel oynayan adam 3-4-3 ü mü aktif oynayacak :D

Sistem yok zaten o yüzden gen olayına dönüyor insanlar. Yoksa bizde isteriz 3-4-3 tarzı değişik ve tempolu sistemler oynayalım. Bu kulüp hem 4-4-2 ile başarılı oldu.
Bence anlatamadım, dalgaya alır gibi konuşmana da öyle cevap verirdim de vazgeçtim, havamda değilim galiba.

Senin mevcut oyuncularınla 4-4-2 de oynayamazsın. Bu sistemi doğru oynayabileceğin oyuncuları katarsan 3-4-3 daha iyi oynarsın diyorum neresini anlamadın.

Kerem ve yunusla bizim genimiz 4-4-2 yah diyerek 4lü orta sahanın kanatları fantazisi kurmak yanlış. Bu iki oyuncuyu ya çift 10 numarada oynatırsın yada 3lü fotvetin kanatları yaparsın. Geriye yardıma gelmeleri ise ek kazanç sağlar.
 
Her şeyden önce Okan Hoca 3'lü oynamaz hiç zannetmiyorum kariyerinde bir defa 3'lü oynatmış onda da 5 yemiş sanırım. 3'lü oynatmakla 4'lü oynatmak arasında dağlar kadar fark var, tahtaya oyuncu isimlerini yazmakla olmaz öyle hemen. Yani baya bir teknik bilgiye ihtiyacı var teknik adamın ayrıca sadece teknik adamın değil takımın da o oyun alışkanlığı olması lazım. 10 yaşından beri 4'lü savunmayla oynamış hücum aksiyonu takım yerleşimi, savunma dizilimi, hep 4'lüye göre dizayn edilmiş insanları bir anda başka bir sisteme adapte etmek kolay değil. Tjk yapmaya çalışıyor görüyoruz ama tam bir fazia. Ama bazı garantilemiş maçlarda hazırlık maçlarında vs deneenbilir tabiki mümkün.
 
Türk medyasında ki dinozorlar varken hiç bir büyük takım üçlü müçlü oynayamaz. Sistem oturana kadar üçlü savunma aşağı üçlü savunma yukarı konuşup duracaklar. Başarsan bile laf ederler statükocu, böyle gelmiş böyle giderci, yenilik inovasyon düşmanı herifler.
 
Bizim oynamamız gereken diziliş 4-4-2. Seferoviç'in yanına onunla aynı seviyede bir forvet daha al ondan sonrasını rakipler düşünsün. Rakip sahaya yerleşeceksin çıkmayacaksın en iyi savunma rakip sahada kalmaktır. Geçen sene kaleci stoper ön libero arası paslaşmalarla geçti.
 
Üst Alt