Yönetim İkiye Bölündü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
dursunozbektudor-1.jpg

Medipol Başakşehir'e 5-1 yenilerek büyük bir yara alan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek acil durum ilan etti. Dursun Özbek bugün Sportif Direktör Cenk Ergün ve kardeşi Mehmet Özbek ile bir araya gelecek

5-1 kaybedilen Başakşehir maçından sonra psikolojik yara alan Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler çare arıyor.

YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ

Sarı-kırmızılı yönetimde Tudor’un arkasında duran isim kalmadı. Bazı yöneticiler çareyi Terim’de ararken, bir kısmı tecrübeli teknik adama sıcak bakmıyor.

“Tudor gitsin, Terim gelsin” diyenler:Ural Aküzüm, Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin…

“Tudor gitsin, Terim gelmesin” diyenler:Can Topsakal, Alper Narman, Eşref Alaçayır…

İsmail Sarıkaya ise “karar Başkan’ın” diyor.

Igor Tudor’un Galatasaray'daki geleceği, Başkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün’ün gerçekleştireceği toplantıda belli olacak.

Gamaspor
 
Ulan Terim gelmesin diyen isimlere bakınca bile

insan Terim'i getirmenin çok doğru bir karar olacağını anlar

Ulan Dursun hayatında bir kere düzgün bir şey yap bea adam
 
Terim gelsin asla hayır denilmez Tudora destek çıkan birisi olarak Terim ile bu kadronun şampiyon olmaması imkansız büyük maçlarıda kesinlikle domine edecektir
 
Tudor kalsın gitsin olayına girmeden evvel bu Can Topsakal adlı yönetici bozuntusuna kulak verenlerin aklına tüküreyim. Basketbol şubesinin içine ettiği yetmemiş gibi Terim'e cephe alıyor çapsız.
 
Tudor'un gitmediği her hafta kayıp olur. Bugün yollayacaksın yarın Fatih Terim'i takımın başına getireceksin. Yoksa Beşiktaş maçına Tudor ile çıkarsak hezimet olur.
 
Başkan Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve Teknik Direktör Igor Tudor yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplantı yapacak.


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Üst Alt