Yönetim, Selçuk'u Gönderiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yönetim, Selçuk'u Gönderiyor!


Yönetimden Selçuk İnan'a Sneijder taktiği! "Gitmek istersen.."

Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen ve yeni sezona da iyi başlayamayan Selçuk İnan'a yol göründü. Transfer gerçekleşirse Selçuk ayrılıyor...


yonetimden_selcuk_inan_a_sneijder_taktigi_gitmek_istersen_h47189_6f2c5.jpg


Younes Belhanda
'yı Wesley Sneijder'in yerine alan Galatasaray yönetimi, Ndiaye'yi de Selçuk İnan'ın yerine alarak sezona yepyeni bir orta saha ile girmenin planlarını yapıyor.

Tolga'nın yerine bir de ön libero arayan Galatasaray'da konuşulan isimlerse Fernandoveya Elneny. Ndiaye ile beraber bu iki isimden birisi transfer edilirse Selçuk İnan'a yol görünecek.

ÖZBEK: KOLAYLIK YAPARIZ

Wesley Sneijder'den sonra Galatasaray'da Selçuk İnan devri de kapanıyor. Futbol otoriteleri ve taraftarlardan büyük eleştiri alan 32 yaşındaki oyuncu ile bir görüşme yapan Başkan Dursun Özbek'in, "Takımdan ayrılmayı düşünürsen sana her türlü kolaylığı yapmaya hazırız" mesajını verdiği öğrenildi. Selçuk'un bu teklife olumsuz cevap verdiği ve Wesley Sneijder benzeri bir sürecin başladığı iddia edildi.

Kaynaklar:

Yonetimden Selcuk İnan'a Sneijder taktiği! "Gitmek istersen.." Son Dakika Turk Haberleri
 
Son düzenleme:
Zaten kimi alirsan al eger selcuk denen el freni, yan pas ve geri pas ustadi oynarsa bizden bi halt olmaz. Yanina ilerisine kimi alirsan al.
 
ulan bu denyoyu göndersin Dursun gözümde -10 dan -7 ye çıkar. Üç iyi iş yapmış kadar puan alır.
 
Üst Alt