Yönetim, Teknik Adam Seçiminde İkiye Bölündü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
yh_galatasaray-yonetiminin-gundeminde-tek-soru-var-blanc-mi-gelsin-terim-mi-1511460818.jpg

Beşiktaş yenilgisinin ardından Igor Tudor'un gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken Galatasaray yönetimi teknik direktör konusunda ikiye bölündü. Bir grup Laurent Blanc'ı isterken diğer grup Fatih Terim'de ısrarcı.


Blanc'ın istenmesinin nedeni...


Takımdaki yabancıların büyük kısmının ortak dili Fransızca. Yöneticiler, Fransız Blanc’ın iletişim anlamında sıkıntı yaşamayacağını düşünürken, henüz 52 yaşında olmasını da avantaj olarak görüyor. Üstelik başarılı çalıştırıcıyla daha önce dirsek teması kurulmuştu. Yönetimdeki diğer bir grup ise Fatih Terim’den yana tavır takınıyor.

Fatih Terim'in istenme nedenleriyse...
Galatasaray’a 6 lig şampiyonluğu ve UEFA Kupası kazandıran Terim’in kısa vadede takımı ayağa kaldırabilecek tek isim olduğunu düşünen yöneticiler, Beşiktaş yenilgisinden sonra tesislere gelen taraftarların da Terim isteğinin karşılanması görüşünde.
“Yabancı hoca sezon ortasında çok riskli. Takımı ancak Fatih Terim toparlar” diyen yöneticiler, bu konuda Başkan’a baskı yapıyor. Blanc’ı daha doğrusu yabancı hoca isteyen grup ise, “Terim’in artık camiada karşılığı yok. Son ayrılışı çok tepki çekti. Onu getirirsek, Mayıs’taki seçimi de kaybederiz” görüşünü savunuyor.

Fanatik

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Terim zaten çalışmaz bunlarla da blanc filan komik yani max getirecekleri adam yabancı sumudica yerli de sergen olur.
 
Üst Alt