Yönetimden Zorunlu Açıklama | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yönetimden Zorunlu Açıklama


61a38ec5e19a4abb9c4981f43e5d775a.jpeg

Bir günlük gazetede, Galatasaray’a olan bakış açısı herkesin malumu bir yazar tarafından, maalesef nasıl olduysa içimizden bazılarının verdikleri bilgi, belge ve yorumlara dayanılarak verilen haber, yorum ve yakıştırmalar etrafında dönen spekülasyonlar nedeni ile Galatasaray Spor Kulübü olarak kamuoyuna bir açıklama yapma gereği doğmuştur.


Öncelikle iddia ve yakıştırmaların tamamı ile asılsız olduğunu, Başkan ve yönetimin üyelerden sakladığı hiçbir belge veya husus olmadığını, şeffaflık ilkemiz gereği 2015 ve 2016 Faaliyet Raporu kitaplarına başvurulsa idi gerçeğin zaten anlaşılmış olacağını bildirmek isteriz.

Sadece ‘Galatasaray’a nasıl zarar verebilirim, nasıl intikam alabilirim’ arayışlarına alet olmamalıyız.

Halen devam eden davalar kapsamında Galatasaray’ın menfaatlerini en üst düzeyde savunmak adına atılan hukuki adımları, konunun hassasiyeti nedeni ile bazı üyelerimizin yaptığı gibi kamuoyu önünde tartışmak yerine, süreçle ilgili ayrıntılı ve kesin bilgi almak isteyen üyelerimizden Kulüp Hukuk Baş Müşavirliği’ne bizzat başvurmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü
 
"..........maalesef nasıl olduysa içimizden bazılarının verdikleri bilgi,..........."


​Bu nasıl bir açıklama lan.
 
Spekülasyon diyor öncesinde diyor ki verilen bilgi ve belgeler diyor bunlar mı gerizekalı yoksa benim mi uykum var? Eğer bunlar gerizekalı ise bu kadar gerizekalı olmayı nasıl başarıyorlar?
 
İçimizden bazıları derken o bazıları dursundan başkası değildir eminim.Adamın dışarıya malzeme vermesindeki marifet dünya üzerinde başka hiç bir canlıda yoktur.
 
Üst Alt