Yönetimimizden Eyüpsultan Belediyesi’ne Ziyaret | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1522093991782.png

Başkanımız Mustafa Cengiz, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri H. Hüseyin Toprak, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cansever ve Galatasaray Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Akif Şener, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Yönetimimizin gerçekleştirdiği ziyarette Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner de yer aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Yönetimimiz, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’a isminin yazılı olduğu imzalı Galatasaray forması hediye ederken Remzi Aydın tarafından Başkanımız Mustafa Cengiz’e Eyüpsultan Gravürü takdim edildi.

galatasaray.org
 
He şu barınaklara usulsuz hayvan taşıyan belediyenin başkanı mı ?

Bu herifle 2 dk lık bir görüşmem olmuştu. Köpeğim kaybolduğunda herkes git barınaklara ara diye söyleyince 1 haftada istanbul civarındaki bütün barınaklara uğramıştım. 20.000 kapasiteli kısırkaya hayvan barınağında yeterli doluluğa ulaşılınca hayvanların yakılarak itlaf edildiğine kadar öğrenip bu adamın makamına kadar gitmiştim.

Yaşar usta edasıyla odaya girişim vardı fakat kısa sürdü hemen dışarı cıkardılar.

Vatandaşından korkan , ama onun vergisiyle geçinen değişik insan bunlar.

not: Bu yazdıklarım Eyüp Sultan belediye başkanı hakkında.

Diğer ki hemşerim olan atilla aydıner de söz verip tutmayanlardan. Seçim zamanı kapımızda yatan adam seçimden sonra makamına vatandaş almaz oldu.

Bunları bilin diye söylüyorum. Malesef liyakat var
 
Üst Alt