GSC Haber - Yönetimin İdari İbrasızlığa Tedbir Konulması İçin Yaptığı Başvuru Kabul Edildi - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Yönetimin İdari İbrasızlığa Tedbir Konulması İçin Yaptığı Başvuru Kabul Edildi


secime gidilecekse eylul ayinda gidilmeli. Su an degisecek bir yonetim demek gelecek seneye su icmek demek, mazbata alacakta gecmise bakacaklarda, sezon planlamasi derken temmuz 16 gibi transfer calismalari baslar.
 
süreç nası işleyecek şimdi? seçime 1 ay içinde gitme durumu ortadan kalkmıs olabilir ama farklı yaptırımları vardır bu tedbir kararının. bide bu kadar kısa sürede nası sonuclanıyor bu iş?
 
Üç kuruşa kurduğu basket takımlarının bile maaşında sıkıntı yaşayan yönetimden beklenti içinde olmak yersiz. Vasata alıştırdılar milleti CL çeyrek finalleri, Eurolig şampiyonlukları görüyordu bu kulüp.
 
güzel haberler gelmiş fakat mıstık başkan o ekiple yeni sezona başlamamalı.
yetersiz kere yetersiz bi kadrosu var.
 
Tedbir sonrası mahkeme tarihi belirlenecek sonuç çıkacak, duruma göre temyize gidecek vs vs vs. MC en az iki sene kulübün başında kalır. Seçime kadar artık kafamız rahat.
 
15. Asliye Hukuk Mahkemesi diğer mahkemelerin aksine tedbir talebini reddetti!
10.04.2019 13:18
Galatasaray'da birbirinden sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor...

Bu kez reddettiler!

Galatasaray’da 12 ve 27 Asliye Hukuk Mahkemeleri’nin idari ibrasızlığa tedbir getirmesinden sonra 15. Asliye Hukuk Mahkemesi farklı bir karara imza attı. Mahkeme üyeler tarafından yapılan tedbir talebini reddetti.
Bu gelişme tedbir kararını etkilemiyor ama önümüzdeki dönem için referans gösterilebilir.

Çünkü bazı üyeler getirilen tedbir kararına itiraza hazırlanıyordu.

ASİSTANALİZ.COM / ÖZEL HABER




iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt