Younes Belhanda İçin 5 Milyon Euro | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Younes Belhanda İçin 5 Milyon Euro


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1546414254394.png

Kariyerini Almanya ya da Fransa’da sürdürmek isteyen Galatasaray'ın Faslı 10 numarası Younes Belhanda ile Nice ve Monaco ilgileniyor. Yıldız futbolcu, Avrupa’ya gidebilmek için 3 milyon 350 bin Euro’luk ücretinden daha az kazanmaya razı. Sarı kırmızılı kulüp Belhanda için minimum 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Katar ve Suudi Arabistan'dan iki cazip teklif alan Belhanda, yeni menajeri Wiliam D'Avila ile yaptığı görüşmede önceliğinin kariyerine Avrupa'da devam etmek olduğunu söyledi. Galatasaray'daki garanti ücreti 3 milyon 350 bin Euro olan Faslı 10 numara, bu paranın daha azına Fransa ya da Almanya'ya dönmeye razı. Fransa'dan Nice ve Monaco'nun Belhanda'ya ilgisi söz konusu. Kiralama tekliflerine soğuk bakan Galatasaray, oyuncusu için minimum 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

ÖNCELİK RODRİGUES'İN TRANSFERİNDE

Teknik heyet, Belhanda'nın satılması halinde Emre Akbaba dönene kadar Feghouli'yi 10 numara pozisyonunda kullanacak. Rodrigues'in Al-İttihad'a transferi için uğraşan William D'Avila, bu işi resmiyete döker dökmez menajerliğini aldığı Faslı oyuncu ile ilgilenecek. Belhanda'yı Avrupa'ya götürmek için şartları zorlayacak D'Avila, transfer piyasasına hakim olduğu Suudi Arabistan ve Katar seçeneklerini ise cepte tutuyor.

10'LA %73, 10'SUZ %43

Galatasaray, ligde son iki sezonda Belhanda'nın ilk 11'de başladığı 37 maçın 27'sini kazandı, 4 kez sahadan beraberlikle ayrıldı ve 6 yenilgiye engel olamadı. Faslı 10 numaranın son 2 sezonda ligde ilk 11'de olmadığı 14 maçta ise sarı-kırmızılı takımın karnesinde 6 galibiyet-3 beraberlik- 5 yenilgi yazıyor. Belhanda ile yüzde 73 kazanma oranına sahip Galatasaray'da Belhanda'sız bu oran yüzde 43.

Sabah
 
Birazda gülelim. Devre arasında 28 yaşında daima müşterisi olan adamı 5 milyona bırakacağına oynatırız daha iyi işine gelen 10 milyonu bırakır gider.
 
O parayı verecek enayi zor bukunur.
Demiştik bu herifi almayın diye.
Gamsız,beceriksiz,oyun görüşü vasat.

10 numara dediğin adam şut çekmeyi bilecek ve sorumluluk alıp tüm takımı yönetecek.

________________________________
Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer yapmayı bilmeyen terim İSTİFA!
 
5 milyon euroya bugün türkiyeye belhandayı getirebilir misiniz? hayır... öyleyse satılmamalı.

Böyle mantik mi olur yahu.

Adamin hic gelmemesi gerekirken 10 Milyon bayildik zaten enayi gibi. Bize 10 Milyona gelmese buna kimse o parayi vermezdi, Nice falan istiyordu onlar da ölücü gibi belese kapma pesindeydi zaten. 1 sene kontrati kalmis ve kendi kulübü dahil kimsenin istemedigi adama 10 Milyon verirsen böyle olursun iste.
 
Belhanda'nın Performansından Memnun musunuz? - Anket Forumu

Bu ankete gore memnun olmayan 2 kisi var. Ama aradan 1 sene gecmis.


O gunden bu yana pek bir sey degismemis. Bugun memnum olmayanlarin sayisi biraz artmis gibi gorunuyor o kadar. Ama hala kesin bir karar verilebilmis degil zira o gun begenenlerin saysi kadar simdilik iyi degil ama ileride daha iyi olacak diyenler de omus. Bence oyle onemli bir pozisyonda oynayan adam ya iyidir ya da kotu. "Idare eder" denecek bir pozisyon degil. Yani eger kararsiz kalmissak gitsin daha iyi. ama bir de su var... yerine kimi oynatacan? Gomis'le beraber geldiklerinde hazirlik kampi sirasinda cekilmis bir resimleri vardi saha kenarinda otururlarken. O resmi gorup "tabi ki siritirsiniz, bu kadar parayi size baska kim verir" demistim kendi kendime. Aha iste Gomis dogru veya yanlis parayi sorun etti gitti. Hadi o iyi oynadi diyelim de bu adam gamsizin teki. Hic bir sey umrumnda degil sanki. Arada sirada cani isteyince kosuyor ediyor.
 

Ekli dosyalar

  • 5a42085aae78491d08372be2.jpg
    5a42085aae78491d08372be2.jpg
    27.8 KB · Görüntüleme: 47
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt