Yücel İldiz: "Galatasaray'ı çok iyi analiz ettik" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ligin ilk maçında Galatasaray'ı deviren Denizlispor hocası Yücel İldiz, 90 dakika bitiminde açıklamalar yaptı.

419

Yıllar sonra Denizlispor'un başında Süper Lig'de boy gösteren Yücel İldiz, Galatasaray zaferinin ardından açıklamalar yaptı. Takım olarak halen eksikleri olduğunu savunan İldiz, şu açıklamaları yaptı:

"Bizim için zorlu bir müsabakaydı, Galatasaray son 2 sezonun şampiyonu, çok number 1 bir takım. Ekibimi kutluyorum, rakibimizi çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Kendi oyunumuzu ilk 15 dakika hariç iyi oynadık. Kaptırılan toplar sıkıntılar yarattı."

"PENALTI KARARI VAR'A BAKILIYORSA DOĞRUDUR"
"20. dakikadan sonra istediklerimizi yapmaya başladık ama sonuca gidemedik. Penaltı oldu, VAR'a bakıldığına göre doğrudur herhalde, bir şey diyemiyorum. Rakibin kaçırması motive etti, 10 kişi kalmaları rahatlattı, sonrasında pozisyon da vermedik."

"2-3 OYUNCU DAHA ALACAĞIZ"
"Galatasaray maçına kısa süre kala aldık bazı oyuncularımızı. Hala eksiklerimiz var, 2-3 oyuncu daha alacağız. Bu şartlarda lig başladı, Galatasaray maçı geldi. Geçen sezon kaldığımız yerden devam etmeliydik, kapalı gişe oynamıştık geçen sezonu. Bu sadece başlangıç, çok daha iyi olmamız lazım. Yine de galibiyetle başlamak çok önemliydi"

Haberler
 
sayılar eşitken daha temkinli oynuyorlardı 10 kişi kalınca biz bastırmaya basladılar ve kazandılar. bambaska senaryolara da gidebilecek bir maçtı. bu şekilde sonuclandı. tebrik ederiz.
 
Geçen sene Akhisar maçına benzedi biraz

O Akhisarı sonra bir çok takım zorlanmadan yendi.Onyekuru forvet oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam

Zamanla düzeleceğiz inş
bu takım transfer yapmadan sezon baslasa ve işin ciddiyetine varsalar gene şampiyon olur. leş bir marcao vardı hazırlık maçlarında saçma sapan 2. sarıdan attırdı kendini. geçen sene de bir derbi öncesi yapmıştı aynı hareketi. bireysel 2 kritik hatayla kaybettik. selçuk atsa, marcao atılmasa...
 
2 sezonda deplasmanlarda 15 tane maç kaybetmişiz. Bir ara şopar Avcı bizi yendi diye NTV'ye prime time'da çıkıp taktik anlatırdı, artık herkes başardığı için işin esprisi kalmadı. Ama ofansif oyun anlayışlarını beğendim, Rodellega sağlıklı kalırsa o sol kanat rotasyonuyla geçen yılın Alanya'sı gibi olabilirler.
 
Ya geç bu işleri reis. Neyin analizini ettin? Penaltı kaçmasa, o saçma sapan kırmızı kartı da görmesek, felek vurmuşa dönerdiniz maç sonunda.
 
Göbekte bize hiç boşluk vermediler.Sürekli pres yaptılar orada 2-3 adamla.Göbekten beklediğimiz boşlukları hiç bulamayınca kilitlendik kaldık.Denizli kadro kalitesi çapında fena iş çıkarmadı bence.Çok da haksız diyemem Yücel hocaya bu yüzden.Her şeye rağmen penaltı gol olsaydı maç muhtemelen 180 derece farklı olabilirdi tabi,o da futbolun cilvesi
 
Analizlik durum mu var yav. 10 kişi kalmış ve yaptığı değişikliklerle gel beni yen diyen rakibi yendin işte. Devrede 2-3 yapacağımız maçı kaybettik ona yanıyorum. Diagne - Ahmet değişikliği olmasa en azından berabere biterdi. Neyse her şerde bir hayır vardır diyelim.
 
Göbekte bize hiç boşluk vermediler.Sürekli pres yaptılar orada 2-3 adamla.Göbekten beklediğimiz boşlukları hiç bulamayınca kilitlendik kaldık.Denizli kadro kalitesi çapında fena iş çıkarmadı bence.Çok da haksız diyemem Yücel hocaya bu yüzden.Her şeye rağmen penaltı gol olsaydı maç muhtemelen 180 derece farklı olabilirdi tabi,o da futbolun cilvesi
Bizimkiler hep hareketsiz o bölgede boşa çıkıp top isteme yok yerimizde duruyoruz Durum bu olunca da küçük bir hamleyle bizi vasat anadolu takımları kilitleyebiliyor
 
Üst Alt