Yunanistan Futbolunda Gizli Kamera Skandalı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yunanistan Futbolunda Gizli Kamera Skandalı


yunanistan_bu_skandalla_calkalaniyor_h7461_26f0d.jpg


Yunan futbolu büyük bir skandalla çalkalanıyor. İddialara göre, Yunanistan Futbol Federasyonu (Elliniki Podosferiki Omospondia) futbolcu, antrenör ve çalışanlarını yıllardır izliyor.


Skandalın ortaya çıkması ise, FIFA tarafından Yunan futbolununun FIFA standartlarına uygulan hale gelmesi için oluşturuluan "normalleştirme komitesi" olduğu öğrenildi.

Göreve gelmelerinin üzerinden 40 gün geçtikten sonra açıklama yapan komite, "Öfke, derin hayal kırıklığı ve utanç duygularıyla EPO’nun yıllardır süren dinleme faaliyetlerini doğrulayan yeni sonuçları açıklıyoruz. İncelemelerde elde edilen bulgular yargı makamlarına iletildi” diye belirtti.

Bunun Yunan futboluna ‘ağır bir darbe’ anlamına geldiği belirtilen açıklamaya göre, başkanın ofisinin yanı sıra çalışanlara ait bölümler ve Merkez Hakem Komitesi’nin ofisinde de gizli kamera ve dinleme cihazları bulundu.

"BİLEN VE İHBAR ETMEYEN HERKES BU UTANCIN YÜKÜNÜ TAŞIYACAKTIR"

EPO’dan yapılan ilk açıklamada ise adaletin yolunu aramanın bir onur meselesi olduğu belirtilerek, “Bunu bilen ve ihbar etmeyen herkes bu utancın yükünü taşıyacaktır” ifadesi kullanıldı.

(Şampi10)
 
Bence Dursun'un bizde baskan olmasi cok daha büyük bir skandal.

Yani bizim skandalimiz yaninda bu skandal acik havada ossuruk gibi birsey kaliyor.
 
Üst Alt