Yunus Akgün Menajeriyle Olan Sözleşmesini Feshetti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yunus Akgün Menajeriyle Olan Sözleşmesini Feshetti


Galatasaray'ın genç yıldız Yunus Akgün, menajeriyle yaptığı anlaşmayı sürpriz bir şekilde feshetti.
Ocak ayı transfer döneminde Anderlecht'e transferi son anda iptal olan Yunus Akgün, menajeriyle olan anlaşmasını feshetti.
Galatasaray ve Anderlecht, oyuncunun transferi konusunda 3.5 milyon euro ve bir sonraki satışından yüzde 30 pay karşılığında anlaşmaya varmıştı. Ancak Yunus Akgün'ün menajeri Mike Stevic, 1 milyon euro komisyon talebinde bulununca transfer rafa kalktı.

Bu gelişmenin ardından genç isim Stevic ile yollarını ayırdı. Yunus Akgün, temsilciliği için menajer Hasan Anıl Eken ile anlaştı.
Yunus, Galatasaray'ın kupada Boluspor'u farklı yendiği maçta hat-trick yapmıştı.
 

Ekli dosyalar

  • 5c5ad830c03c0e12e8f62410.jpg
    5c5ad830c03c0e12e8f62410.jpg
    34.9 KB · Görüntüleme: 172
Haydi 2023e kadar sözlesmeni uzat. Maasina iyi bir zam veririz ve lazim olursa +20 milyonluk serbest kalma maddesi koysunlar.
 
Su menajerlerin kazandiginin paranin %90 avanta. Kan simsarlarindan nefret ettigim kadar nefret ediyorum bunlardan. Menajer ucretinden dolayi transferin gerceklesmemesi ne demektir yaw? (Bu transfer icin konusmuyorum)
 
football leaks belgelerinde en fazla sıkıntının menajerler üzerinden gerçekleştirildiğini gördük buradan da anlaşılacağı üzere bu adamlarla ilgili çok ciddi düzenlemeler yapılmalı menajerlik ciddi ve şartları zor bir meslek olmalı
 
Üst Alt