Yusuf Namoğlu: "O arkadaş monitöre bakıp yanlış karar verdi. Bu hazmedebileceğimiz bir şey değildi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yusuf Namoğlu: "O arkadaş monitöre bakıp yanlış karar verdi. Bu hazmedebileceğimiz bir şey değildi"


Devlette devamlılık esas. Haftanın hakem atamalarını gerçekleştirdik. Yasal olarak bugün görevde olmamız gerekirdi. İstifa dilekçemizi vereceğiz ve görevimiz tamamlanmış olacak."

Yusuf Namoğlu: Devre arasında istifa edelim mi diye düşündük. Bunda TFF'ye yakın medya kuruluşlarının aleyhimizde konumaları etkili oldu. O dönem devam etme kararı aldık. Son damla Galatasaray - Trabzonspor maçı oldu.

Yusuf Namoğlu: O arkadaş [Ümit Öztürk] monitöre bakıp yanlış karar verdi. Bu hazmedebileceğimiz bir şey değildi.

Yusuf Namoğlu: İnsan olarak hata yaptık ama hiçbir takıma öncelik tanımadık. Adaletli görev vermeye çalıştık. Hep dürüst davrandık. Hata yapmadık mı? Yaptık.

usuf Namoğlu: Ocak ayında başlayan yayın politikaları bizi düşünmeye sevk etti. Bu, TFF'den mi geliyor acaba diye düşündük. Öyle mi, bilmiyorum. Devam etmenin doğru olmadığına karar verdik.

Yusuf Namoğlu: Bu ve bu tip maçlarda [Galatasaray - Trabzonspor] sahada hakem arkadaşların daha adaletli, neticeye fazla müdahil olmadığı ortamın oluşması adına geçen sene çalışmalar yaptık. VAR sisteminin oturması için bir yıl mücadele edildi. Amaç adaletin daha fazla olması.

Yusuf Namoğlu: Göksel Gümüşdağ'ın VAR sisteminin gelmesinde büyük emekleri var. Bizler bu sisteme inandık ve hayata geçirdik. Sahada insan göremeyebilir ama VAR'ın temeli izleme olanağı getirilmesi. Monitöre bakıyorsun, doğru kararı vermen lazım.

Yusuf Namoğlu: VAR sistemi adaleti getirecek diye düşündük ama bazı arkadaşlar ekrandan izlemelerine rağmen yanlış kararlar verdiler. Bunları dinlendirdik. Soruyoruz, "Öyle yorumladım" diyor. Yanlışta ısrar etmiş, diyorsun o zaman da. Prosedür gereği dinlendiriyorsun.

"Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek'i süresiz dinlendirme açıklamasını neden yaptınız?"

Yusuf Namoğlu: Yayın organlarında, 'düdükler asılacak, hakemlikleri bitecek' yayınları vardı. Bir pozisyonla hakemlik bitmez. Böyle bir şey yok. Hakemleri koruma adına dinlendirme kararı aldık.

Namoğlu: "Daha önce, isim vermeyeyim, birçok hakem arkadaşımız hata yaptığı için hakemliği bitirildi. Deniz Ateş Bitnel örneğin. Aynı şey olmasın diye açıklama yaptık. Bu açıklama alındı, kulübün açıklaması haline getirildi."

Namoğlu: "VAR sistemi, bütün hatalara rağmen tüm dünyada devam ediyor. Almanya'da, Fransa'da benzer hatalar var. Felix diye bir hakem var, Schalke maçında oyuncunun neredeyse ayağı kırılacak ama sarı kart veriyor. 'Gel izle' diyorlar, ben gördüm diyor izlemeye gitmiyor."

Namoğlu: "VAR hakemiyle olan konuşmaların yayınlanmaması konuda bir protokol var. Konuşmalar kamuoyuna mal edilemez diyor. IFAB nasıl oyun kurallarını uygulatıyorsa, bunu da aynı şekilde uygulatıyor."

Namoğlu: "Yanlış kararlar veriyor hakem arkadaşlarımız. Görüyor, izliyor yanlış karar veriyor. Yorumları o şekilde oluyor ama x, y, z takıma karşı bir şeyleri yok. Atama yapan arkadaşlar da objektif şekilde çalışıyor."

Namoğlu: "Erzurum-Rize maçında benim Rizeli olmamla ilgili şeyler söylediler. Maçın hakemi önce ne verdi? Golü verdi. Sonra VAR'a gitti, kararı değiştirip golü iptal etti. Art niyetli olan insan, hemen orada faulü çalardı."

Yusuf Namoğlu: Rahmetli Hasan Doğan bir operasyon yaptı. Niye yaptı temizliği? Bir şeyler yok oldu, ondan sonra 3 Temmuz geldi. Belli bilgi, belge, bir şeyler vardı. Temizlenenlerin bazı kesimleri hortlamaya başladı şimdi.

Yusuf Namoğlu: Yarın sabah itibarıyla görevim bitiyor. Sonrasında top TFF'nindir, istedikleri icraatleri yapabilirler.

güncellenecek
ntvspor
 
Son düzenleme:
Bizim üzerimizden planladıklarını ortaya koydular.Zaten eksik ts nin bizden puan alamayacağını herkes biliyordu.Çok güzel bir tiyatro sergilediler.Anında hepsinin örgütlenmesi tesadüf mü?Sonraki maçlara hakemler üzerinden yatırım yaptılar.Bizim maçlarda hakemler inanılmaz derecede psikolojik olarak baskı altında olacaklar.Ama eninde sonunda herşeye rağmen kazanan yine biz olacağız.
 
Harbiden akil almaz isler oluyor. bize verilen cezalar ve bize karsi yapilanlar hic bir sekilde art niyetsiz diye tanimlanamaz. Hakem hata yapmis yapmamis konu olmadigi bunlarin isine gelmiyor. Dengesizlikten bas eden baskanimiz ve hocamiz ne kadar ceza aldigi ortada. rakipler 1-2 hata oldu diye hemen biri istifa ediyor... rezillik... bagimsiz bir kurul olmasi gerekiy orda demek bizim ligde gecerli olmuyor bu kural. UEFA kendi denetlese bu kadar berbat olma ihtimali yok.
 
Yusuf Namoğlu: Bir pozisyonla hakemlik bitmez. Böyle bir şey yok. Hakemleri koruma adına dinlendirme kararı aldık.

Yusuf Namoğlu: O arkadaş [Ümit Öztürk] monitöre bakıp yanlış karar verdi. Bu hazmedebileceğimiz bir şey değildi.


Çelişkiye gel, işine gelen adamları koru işine gelen adamı yangının içine at.Neyse ki 1 pislikten kurtulduk darısı diğer pisliklerin başına
 
Ilk yaridada kac macimizda vara gidip yanlis kararlar verildi alehimize köpek ozaman niye çıtın çikmadi.Hatta vara bile bakilmadan ipimizi çekti şerefsiz hakemlerin.Gökseli yalamandan belli zaten kimin maşasi olduğun.ístifasi bile bizim zor duruma düsmemiz icin.Hani bakin bu takim kollaniyor bnde bu düzene karsi cikmak icin istifa ediyorum.Bu .c larinin hepsini ust uste koyup sampiyon olmaliyiz bu sene en önemli senelerden biri.
 
Bize karşı gerçekten bilenmişlik var tarafsız gözle bakarsak sahada ne rakip takımın ne üstüne oynuyoruz psikolojik olarak nede hakemin üstüne oynuyoruz en efendi takım biziz gerçekten yenersek adam gibi yeniyoruz yanılırsak efendi gibi yeniliyoruz diğer takımlar aşırı yırtıcı ve hakemin üstüne oynuyor hakemin hata yapmaması imkansız bazen ters yapiyo size karşı bu hareketler yada lehinize dönüyor . Bu istifalar olduğu sürece halemin üstündeki baskı bitmez isteyen başkan mhk getirsin mhk götürsün hakem göndersin hakem getirsin oyuncunun saygısı kalırmı hakeme hiç. Gerçekten bi cacık olmaz bizim futboldan bakın görün hakem üstüne oynamayan takım kalmayacak ve dahada abartacaklar bir diyeceğim de bu sistem nasıl oturur hakeme itiraz edene saygısızlık yapana çek kartı ver yavaş yavaş alışacaklar hakemin üstüne oynamamaya
 
Fener Kasımpaşa maçında monitöre bakıp penaltıyı tekrarlatması gerekirken topu Fenerbahçe'ye veren Yaşar Kemal hala nasıl maç alabiliyor? Onu hazmettin de bunu mu hazmedemiyorsun ulan yavşak.
Beşiktaş'ın VAR'a rağmen verilemeyen net 7-8 tane kırmızı kartı vardı ilk yarıda. Onları da hazmettin ama bir defa Galatasaray'a olunca hazmedemedin öyle mi haysiyetsiz kanı bozuk. Abv.
 
sezon başından beri rakiplerin tüm maçlarında yapılan hakem hatalarını bir video analizle kamuoyuna sunmak yönetimin taraftara borcudur. bakalım kim ne kadar puan kazanmış veya kaybetmiş.
giderken bile galatasaray'a nası zarar veririz diye gidiyorlar. tff de yapacak aynısını. topu karaktersiz, açıklamalarda birsürü eksik veya altı doldurulmamış yerler var. soruşturma dahi açılabilir bu açıklamalara. ins Galatasaray'a zarar verme çabaların kat ve kat sana girer namoğlu.
 
sezon başından beri rakiplerin tüm maçlarında yapılan hakem hatalarını bir video analizle kamuoyuna sunmak yönetimin taraftara borcudur. bakalım kim ne kadar puan kazanmış veya kaybetmiş.
giderken bile galatasaray'a nası zarar veririz diye gidiyorlar. tff de yapacak aynısını. topu karaktersiz, açıklamalarda birsürü eksik veya altı doldurulmamış yerler var. soruşturma dahi açılabilir bu açıklamalara. ins Galatasaray'a zarar verme çabaların kat ve kat sana girer namoğlu.

Tinerciler taç kararı yanlış verilse yüzlerce video hazırlayıp Instagram'a Twitter'a ateşleyip yangın çıkarmayı beceriyor. Şunu bizimkiler de yapsa karşılık olarak hiç üzülmem.
 
Üst Alt