Yüzde Yüz Denayer | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yüzde Yüz Denayer


db863a771b2144e8ac61f2e4503b0eac.jpeg

Galatasaray-Osmanlıspor maçında 60/60 pas yapan ve yüzde 100 pas isabetiyle oynayan Jason Denayer, 2014-15 sezonu başından bu yana pas hatası yapmadan en fazla pas atan iki oyuncudan biri oldu.

Belçikalı futbolcu, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş ve Galatasaary Televizyonu’na şu konuşmayı yaptı:

“Biz defansif anlamda çok çalıştık. Daha da çalışmaya devam ediyoruz. Fatih Hoca bize defansta ne istediğini anlattı, biz de bu şekilde devam ediyoruz. İyi bir maç oynadığımı düşünüyorum. Takım olarak da iyi bir maç çıkardık. Takım arkadaşlarımın da performansı önemli. Hem defansta hem önde iyi oynadığımız için bu benim performansımı da iyi etkiledi."

“Her geçen gün antrenmanlarda daha çok çalışıyor ve iyi sonuçlar alıyoruz. İyi bir seri yakalayıp şampiyonluğu ve kupayı almak istiyoruz…”

“Taraftarımızın gelecek maçlarda daha çok sayıda geleceklerini umuyorum. Onlar gelsin ki biz de onlara 3 puanları sunalım…”

Galatasaray.org
 
hamleleri çok iyiydi de bu 60 pastan biri var ki tolgaya attığı iftira gibiydi açıkçası

tabi müthiş oynadığı gerçeğini değiştirmez bu
 
Bu adam cop degil lakin senelerdir futbol ulemalari bu adama cop muamelesi yapti. Oynadikca kendini bulacaktir rasta reis..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Galiba en iyi maçını oynadı ama Osmanlı'ya karşı olduğunu atlamamalıyız yine baskı altında saçma hareketlerde bulunacak maalesef bu ana özelliklerinden biri.
 
Bu adam Tudor zamanında berbat ötesi oynuyordu ayağına top geldiğinde kalbim sıkışıyordu ne olduysa iki maçtır mükemmel oynuyor helal olsun.
 
Şaşırtıcı derecede iyi idi bugün, maaşallah diyeyim; rakibin kalitesinden bağımsız ve kendisini çokça eleştirmiş biri olarak söylüyorum. Böyle devam ederse stoper mevkiinde pek sorunumuz kalmaz. Maicon-Serdar-Denayer yeter; başka mevkilerde eksiğiz...
 
İyi performanstı. Osmanlı'nın havadan oynamaması ayrıca daha rahat oynamasını sağladı. Top yerden oynandığında Denayer önemli bir oyuncu olabiliyor. Defanstan topu ileriye taşıdı zaman zaman. Badou'nun olmadığı maçta bence değerliydi. Umarım bu çizgide devam eder.
 
Üst Alt