Zamanı Geldi (Serie A stoperi) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Zamanı Geldi (Serie A stoperi)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet gunlerdir tartistik durduk. Kim bu stoper diye. Fazla uzatmadan gecegim konuma. Bu uc isimden biri alindi ; Juan,Grygera,Kaladze.

Aralarinda en fazla ihtimal verilen Grygera. Hem yasi daha genc hemde maliyeti daha az. Sonra Juan geliyor aslinda maddi konularda sorun yok ama UEFA Avrupa Ligi'nde oynayamamasi tek sorun. Cok kucuk bir ihtimalde Kaladze var. Ucunden biri bizim futbolcumuz gibi artik. Ee hayirlisi.

NOT:Ali Turan'daki kucuk puruzler giderildi. Her an imzalayabilir.
 
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)



Yok dedemin sakalı.2 saat yazdım Kaladze diye.Bende 5 tane sayayım zaten tutar:D
 
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)



Caner,



Umarım duyumda sorun yoktur çünkü iddaalı bir yazı olmuş bu.



Neyse hayırlısı o olsun zaten bir süredir bizlerde Juan-Kaladze konuşuyorduk. Ali Turan zaten medyaya sızdı ama Grygera süpriz oldu.
 
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)



Vay be demekki grygera ,gelmez se ne olur bir de yeni baslik acilmis vay beee,kaynak yoneticimi !bir biligilerimizi paylassan !
 
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)



GRYGERApazarlığı

Defansta alarm zilleri çalınca yönetici Üstünel, Juventus'ta forma bulamayan Çek stoper için İtalyan yöneticilerle masaya oturdu



18 Aralık 2009 , 08:30



HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR■Galatasaray

Sarı-Kırmızılılar, Baros’un sakatlığından sonra forvetteki arayışlarını yoğunlaştırmışken takımın son haftalarda gösterdiği defansif problemler yöneticileri savunma oyuncularına yöneltti. Transferden sorumlu yönetici Haldun Üstünel, Çek milli takımı ve Juventus’un 29 yaşındaki stoperi Grygera’nın bonservisi için Juventus’la pazarlık masasına oturmakta gecikmedi.



2.5 milyon euro indirim

Başkan Polat ve yöneticiler, Servet’in de gitme ihtimalini gözönüne alarak, Zdenek Grygera’nın bonsersvisi için 7.5 milyon euro isteyen Juventus’a 5 milyon euro teklif etti. Yönetici Haldun Üstünel İtalyan yöneticileri talep ettikleri rakama indirmeye ikna edeceği öğrenildi. Servet ayrılır ve Hollandalı çalıştırıcı onaylarsa Sarı-Kırmızılılar İtalyan kulübü ile şartlar ne olursa olsun anlaşmaya çalışacak.



ONCEDEN CIKMIS BU HABER§cok eminsin yanlis sulardasin ;)))
 
Cevap: Zamani Geldi (Seria A stoperi)



Iyi de ben bu Grygerayi pek tanimiyorum. Ayrica o adam gelirse avrupa liginde oynayabilirki.. Sampiyonlar liginde oynamis 1 futbolcu avrupa liginde de oynayabilir diye biliyorum. Yani Sampiyonlar liginde oynamis birini transfer edersek, avrupa liginde oynatabiliriz. Yanlis mi biliyorum?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt