Zanka: "Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için oldukça mutluyum" - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Zanka: "Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için oldukça mutluyum"


Sevdim bu tobberi pingel, hogh falan nostalgia yapıyor.
Btw Pingel'i hatırlayanlar layk tusunda buluşsun ki kime selam verip vermeyecegimizi bilek ://
Pingelin Bursa performansı harikaydı. 14-15 yaşlarındaydım sanırım maçlara kaçak girebildiğimiz zamanlardı az izlemedim tribünde. Sorloth vardı aynı yıl gelmişlerdi. İkisini izlemek çok keyifliydi. Sorloth trabzonun yeni aldığı Sorlothun babası. Oha 25 sene olmuş geberecez
 
Artık ciddi şekilde bu sözün imzalanan sözleşmelerde yer aldığını düşünüyorum.

Hani şikecilerin takımını tutup bunu sürekli her gelen oyuncudan okusam ‘ya bi çektir git baba ya’ moduna girerdim.

Ama bu beyinsizler bu tür saçmalıkları okurken sağda solda övünüyorlar işte. Ali Koç, Hitler tarzı yönetimini sürdürüyor.

Propaganda Ali.
 
Adamın önüne servis ediyorlar işte bunu şöyle diye. Koyun taraftarlar hoşlanır bundan vesaire işte.

Tüm objektifliğim ile söylüyorum ki Türkiye'de 4 büyük takım vardır ama dünya platformunda sadece tek büyük vardır Türkiye'de oda normal olarak bizis yani.

Kanıtlanmış, test edilmiş ve teyit edilmiş bir gerçek.
 
Fenerbahçe; Galatasaray tarafından rekabet oluşturmak amacıyla kurulan, ilk 5 yılda yapılan 8 maçta da yendiğimiz, bu maçlarda 28 gol atıp hiç gol yemediğimiz bir takımdır.
 
fenerbahce_taraftari_timsah.jpg
 
"Fenerbahçe'de oynayacağım için mutluyum çünkü tek kulvarda mücadele ediyorlar ve tek hedefleri 2 maçta Galatasaray'a yenilmemek. Kafalar rahat..."
 
Ulan ülkesinde esi dostu ailesi sorsa hangi takima transfer oldun türkiyede diye, fenerbahce desen , galatasarayin diger adi mi derler :) :)
 
Üst Alt