GSC Scout - # Zé Luís | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bu "Zé" - lerden Ze Roberto'yu tek gecerim. Ne futbolcuydu be, hala oynuyor mu bilmiyorum ama 1-2 sene önce 40 yasinda hala oynuyordu. Bizim Selcuku iki omuzla darma dagan ederdi o haliyle bile.
 
Galatasaray, Spartak Moskova'dan Ze Luis için 7.5 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Spartak, Galatasaray'ın teklifini kabul eder ise Ze Luis hemen İstanbul'a getirilecek. (Hürriyet)
 
Bana göre ne Eren ne Sightorson bizim seviyemizde forvetler değil. Lig için belki yeter ama seneye ŞL'ye katılırsak daha iyileri lazım.

Ze Luis henüz 26 yaşında. İyi paraya satabiliriz. "Ze Luis çok mu üst düzey" denebilir ama bence daha iyisini zor buluruz.

Ze Luis - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

Голы Зе Луиш в сезоне 2016/17 - YouTube
3 kasım 2016'da yani 2 yılı aşkın süre önce bu başlığı açarak geleceği görmen taktire şayan bir hareket renktaş seni gs scout ekibine almak lazım futboldan, futbolcudan anlıyorsun vesselam..
 
Her şeyden biraz var gibi. Yaşı çok değil. 1-2 sene oynatıp Garry gibi satabiliriz. Transferin son günlerinde daha iyisi olmaz sanırım.

Fikir vermesi adına şu videoyu bırakayım buraya:

 
Güc, kalite, teknik, havadan yerden son vurus ve onemlisi ayiboganlik. Son dkda turnayi gozunden vuracagiz hayirlisiyla. Ftor hocam topcudan anladigini bir kez daha gosterdi.
 
Üst Alt